Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ευγενική υπενθύμιση στους 175 προοδευτικούς Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου!



Λίγες μόλις μέρες πέρασαν από την 15η Φεβρουαρίου 2024, όπου το Ελληνικό κοινοβούλιο με ψήφους 175 Βουλευτών - εκπροσώπων του Ελληνικού Λαού, θέσπισε ως Νόμο του Κράτους, το δικαίωμα στον Πολιτικό Γάμο των Ομόφυλων ζευγαριών και της απόκτησης τέκνων μέσω υιοθεσίας!

Τις... 

 
ημέρες που προηγήθηκαν της ψήφισης του Νομοσχεδίου αυτού, δυστυχώς δεν ακούστηκαν οι απόψεις ενός σημαντικού αριθμού Βουλευτών οι οποίοι απείχαν της διαδικασίας εκπροσώπησης των πολιτών που τους εξέλεξαν, ενώ όσοι Βουλευτές παρευρέθηκαν, εξέφρασαν επιχειρήματα υπέρ ή κατά της ψήφισης του!

Πέρα από την επιστημονική βαρύτητα και απόδειξη των επιχειρημάτων όσων Βουλευτών ήταν αρνητικοί με την ψήφιση του Νομοσχεδίου αυτού, έγινε σαφής και ξεκάθαρη αναφορά τους, στο γεγονός ότι η ψήφιση του εν λόγω Νόμου, επιχειρεί μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια, να πλήξει ζητήματα και Δόγματα της επικρατούσας Ορθοδόξου Πίστεως των Ελλήνων πολιτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον «Υψηλό και Πρότυπο» παραλληλισμό που κάνει η Εκκλησία μας, ως προς τον τρόπο Ένωσης του ανδρός και της γυναικός μέσα στο Γάμο και της συμπόρευσης τους κατά τρόπο όμοιο, με αυτόν που ο ίδιος ο Χριστός ενώνεται και συμπορεύεται ως ένα Σώμα με την Εκκλησία (Κλήρο και Λαό) !

Φυσικά η κοινή πτέρυγα των Προοδευτικών Βουλευτών των κομμάτων της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (που ψήφισε ότι και η παλιά, από την οποία προέρχεται), που υπερψήφισαν τον εν λόγω Νόμο, αντέκρουαν αυτήν την επιχειρηματολογία περί πλήξεως της Ορθοδόξου Πίστεως, άλλοτε με κομψά και άλλοτε με άκομψα επιχειρήματα.

Αποφεύγοντας κάθε σχόλιο περί του εν λόγω Νόμου του Ελληνικού Κράτους, θα ήθελα απλά και μόνο να σταθώ στο ότι την Προοδευτική, φιλεύσπλαχνη και φιλάνθρωπη πτέρυγα των Βουλευτών της πλειοψηφικής συμμαχίας, την εξέθεσε ανεπανόρθωτα … η Δύση στην οποία εδώ και πολλά χρόνια ανήκουμε ! Μιας και ακριβώς την επόμενη μέρα (16/2/2024), κυριολεκτικά «προτού αλέκτωρ φωνήσει τρις» τα Διεθνή Μέσα ενημέρωσης (τηλεοπτικά και έντυπα), Κυβερνήσεις και Πρεσβείες είχαν σαν κυρίαρχο τίτλο ότι … «η Ελλάδα είναι η πρώτη Ορθόδοξη Χώρα η οποία ψήφισε τον σχετικό Νόμο» και ότι συντελέσθηκε ένα σημαντικό βήμα προόδου έναντι του συντηρητισμού της Ορθοδόξου Εκκλησίας!

Πόσο δίκιο είχαν οι υπερασπιστές του ΟΧΙ ! Τίποτε άλλο δεν επέλεξαν να θέσουν ως Τίτλο τους, παρά μόνον αυτό το Πλήγμα του Ελληνικού Κράτους έναντι της Ορθοδόξου Πίστεως μας ! Και πόσο άδικο από πλευράς του Ελληνικού Κράτους απέναντι σε Αυτήν την Ορθόδοξη Πίστη ! Μία Ορθόδοξη, Χριστιανική Πίστη που διέσωσε το Γένος στο παρελθόν, αλλά συνεχίζει να το διασώζει και τώρα, στις μέρες μας, με το ποικιλόμορφο Ποιμαντικό και ιεραποστολικό της έργο, προς τους δυστυχείς, άπορους, άστεγους και κατατρεγμένους Πολίτες της Χώρας, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό το Κράτος!

Αλλά θα πει κάποιος, έτσι δε συμβαίνει τις περισσότερες φορές ; Η Δύση με τους Οργανισμούς και Φορείς στους οποίους ανήκουμε, δε μας ωθεί, ή εξωθεί, ή αναγκάζει ή καταναγκάζει να κάνουμε πράγματα για τα οποία μετά μας «κρεμάει» και εκθέτει χωρίς κανέναν ενδοιασμό ; Το γιατί λειτουργεί έτσι με εμάς, δεν είναι του παρόντος !

Ας έχουν οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας λοιπόν στη σκέψη τους και όλοι εμείς οι υπόλοιποι, ότι ο κάθε άνθρωπος εκτός από «δικαιώματα» έχει και κάποιες ιδιότητες που οφείλει να υπερασπίζεται και αλίμονο αν δεν το κάνει ! Εν προκειμένω οι κάτοικοι της πατρίδος μας, έχουμε την ιδιότητα του Έλληνα πολίτη, στη συντριπτική μας πλειοψηφία την ιδιότητα του Ορθοδόξου Χριστιανού και φυσικά άλλες ιδιότητες όπως της προέλευσης μας από κάποια φυλετική ομάδα (Ποντίων, Θρακιωτών, Μικρασιατών, Ντόπιων, κ.λπ.), την ιδιότητα του /της Συζύγου, του/της εργαζομένου, του/της Πατρός/Μητρός, του/της Α’ και Β΄ Βαθμού συγγένειας με κάποιους συνανθρώπους μας, του/της Φιλάθλου κ.λπ. Ιδιότητες που δοθείσης αφορμής θα πρέπει να προασπίζονται και διαφυλάσσονται με περίσσιο και τον αυτό ζήλο!

Ας έχουν επίσης οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας στη σκέψη τους, ότι παρόλο που υποστήριξαν το «Δικαίωμα» κάποιων ελάχιστων «ακτιβιστών» της Ελληνικής επικράτειας, που διατείνονταν την επόμενη ημέρα της ψήφισης του εν λόγω Νόμου, ότι η … «Πόλις εάλω (Γρηγόρης Βαλιανάτος)» ότι απλά τους άνοιξαν την όρεξη για νέες αξιώσεις και «Δικαιώματα»!

Ας μην παραβλέπουν δε, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, συνδέει την «Άλωση της Πόλης» με κάποιους κατακτητές, συγκεκριμένα τους χειρότερους που υπήρξαν και δε σεβάστηκαν τίποτα, στην προσπάθειά τους να αφανίσουν τον Ελληνισμό (Πολιτισμό και Ορθοδοξία) μας!

Γνωρίζουμε φυσικά όλοι μας, ότι η «Πόλις εάλω» χάριν της Κερκόπορτας που άνοιξε στα τείχη της! Και αποτέλεσε τον καταλύτη της μετέπειτα σκλαβιάς μας επί 400 χρόνια! Γνωρίζουμε όμως επίσης, ότι και τώρα άνοιξε μια Πόρτα!

Ας μην ξεχνούν οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας, ότι ο Λαός αυτός των Ελλήνων, κάποια στιγμή της ένδοξης Ιστορίας του, απέταξε από πάνω του αυτήν την φρικτή σκλαβιά και δημιούργησε τις προϋποθέσεις να διοικούμαστε ελεύθερα από την Βουλή των Ελλήνων, έχοντας ως Ανώτατο Ηγέτη του Κράτους μας τον/την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ας τα θυμίζουν οι Προοδευτικοί Βουλευτές μας όλα αυτά και στην κυρία Κατερίνα Σακελαροπούλου, που φέρει τον τίτλο της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, όπως και ότι κάθε επόμενη φορά που θα σπεύδει να γιορτάζει τις νέες κατακτήσεις της Κοινότητας των ομοφύλων στην πατρίδα μας, να γνωρίζει, πως θα καλεί την Αρχέγονη Λογική μας, σε μία άνευ προηγουμένου αναμέτρηση με τις «προοδευτικές» και εισαγόμενες αντιλήψεις της καταρρέουσας Δύσεως και θα μας υποβάλλει σε νέα συνειδησιακά μαρτύρια!

Στουγιαννίδης Ευστάθιος.