Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Έκοψε τη ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας


Χθες Κυριακή 04-02-24 στο café IRISH στη Κατερίνη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για το 2024.

 
Σύσσωμο το ΔΣ και πολλά Μέλη αλλά και φίλοι της Ένωσης χάρηκαν παραδοσιακές στιγμές, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και νέες δημιουργίες.

Ο πρόεδρος κ Αγγελος Αγγελίδης ευχαρίστησε τους παρόντες αλλά και τους απόντες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της Ενωσης. Αναφέρθηκε στην Ιστορία της ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ και τόνισε χαρακτηρι-στικά ¨ο χρόνος είναι σαν το νερό που κυλάει πάντα προς μια κατεύθυνση. Όπως δε το νερό μεταφέρει και φέρνει πολλά αλλά και ξεδιαλύνει και απομακρύνει πολλά έτσι και ο χρόνος πολλά μας φέρνει αλλά και πολλά τα παίρνει και σιγά-σιγά τα πάει μακριά και τα κάνει λήθη και παρελθόν¨.

Τίμησαν με τη παρουσία τους την Εκδήλωση η αντιπεριφερειάρχης κ Μαυρίδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κ Μπρουσκέλης, ο αντιδήμαρχος κος Μυστρίδης, ο πρόεδρος του ¨Λίκνο Μουσών¨ κ Γκρέμος, ο Μουσικός κ Ναβροζίδης, οι καταξιωμένοι Λογοτέχνες κκ Σπρίντζιος και Σιδηρόπουλος, η εικαστικός κ Ξανθοπούλου και η νομικός κ Παπανικολάου.