Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μητέρα 19χρονου Γεωργιανού: «Μόνο το μαχαίρι ήταν δικό μας – Το σφυρί δε μας ανήκει»!


«Ο Νιγηριανός κακοποιούσε τον αδερφό του»

Απίστευτες δικαιολογίες προσπάθησε να βρει η μητέρα του 19χρονου Γεωργιανού που επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι... 

 
στο 41ο Γυμνάσιο της Κυψέλης, και μαχαίρωσε το διευθυντή του σχολείου ενώ «σφυροκόπησε» και έναν μαθητή, καθώς όπως είπε, το σφυρί δεν ήταν… δικό τους, μόνο το μαχαίρι τους ανήκε!

Μάλιστα επιχείρησε να ρίξει όλο το φταίξιμο στον ανήλικο μαθητή που δέχτηκε τις σφυριές στο κεφάλι από τον γιο της, καθώς μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως «ο αδερφός του δεχόταν bullying από τον Νιγηριανό».


«Δεν ξέρω πού βρήκε το σφυρί το παιδί μου. Είναι σε κατάσταση – σοκ, δεν μπορεί να μιλήσει», είπε η μητέρα του 19χρονου.

Ο δράστης θέλησε να… τιμωρήσει τον Νιγηριανό μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από μερικές ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 14 ετών, που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

«Το παιδί μου δεχόταν bullying από τον Νιγηριανό. Τον χτυπούσε, τον έβριζε, τα πάντα. Δεν ξέρω τι δουλειά είχε με το παιδί. Το σφυρί δεν είναι δικό μας, το μαχαίρι εντάξει. Δεν ξέρω πού βρήκε το σφυρί, μήπως στο σχολείο», επεσήμανε ακόμη.

Μάλλον, η μητέρα του δεν έχει ακόμα καταλάβει ότι ο γιος της παραλίγο να σκοτώσει δύο ανθρώπους χρησιμοποιώντας μαχαίρι και σφυρί.