Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

 

ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ "ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ"...

 Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη στάση του Μητροπολίτη Κίτρους και τον δημόσιο έπαινό του στο "αντάμωμα" του Δίου προς εκείνους τους βουλευτές της Πιερίας που καταψήφισαν το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών, καθώς...

 

και το θερμό του καλωσόρισμα από άμβωνος του αρχηγού του κόμματος της Νίκης Δημήτρη Νατσιού στον Καθεδρικό Ναό της Θείας Αναλήψεως στις 25 Μαρτίου. 

Επειδή αντιλαμβανόμαστε πως τα πράγματα σοβαρεύουν για τους ψηφίσαντες ή και απέχοντες βουλευτές, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, θα επιθυμούσαμε να μάθουμε και τη γνώμη των άλλων αιρετών της Πιερίας αν είναι υπέρ ή κατά του νομοσχεδίου, όπως της αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων, των δημάρχων και των αντιδημάρχων, καθώς και των πολιτευτών.

Να βγουν να τοποθετηθούν δημοσίως και όχι "να κάνουν την πάπια", νομίζοντας πως θα επωφεληθούν πολιτικά από το χάσιμο αυτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο, ενώ αν ήταν αυτοί στη θέση τους δεν μας είπαν ακόμα τι θα έπρατταν.

Ας τους καλέσει ο Μητροπολίτης να πάρουν θέση δημοσίως, ώστε να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη για τη στάση που θα κρατούσαν οι ίδιοι, αν ήταν βουλευτές.