1. Ξεχωρίστε την κρέμα από τα μπισκότα. Τοποθετήστε τα μπισκότα σε μια πλαστική σακούλα και την κρέμα σε ένα μικρό μπολ.
  2. Χρησιμοποιώντας έναν πλάστη, θρυμματίστε τα μπισκότα μέχρι να μοιάζουν σαν ψιλοαλεσμένα.
  3. Βάλτε την κρέμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά.
  4. Τοποθετήστε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ και χτυπήστε την με το μίξερ χειρός μέχρι να γίνει πηχτή και αφρώδης.
  5. Προσθέστε την κρέμα από τα μπισκότα και τη ζάχαρη άχνη στην κρέμα γάλακτος και χτυπήστε μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο και αφράτο μείγμα.
  6. Ανακατέψτε στη μους κάποια από τα θρυμματισμένα μπισκότα, κρατώντας μερικά για την επικάλυψη.
  7. Βάλτε τη μους σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής και σερβίρετε σε ατομικά ποτήρια γλυκού.
  8. Γαρνίρετε με τα υπόλοιπα θρυμματισμένα μπισκότα.
  9. Σερβίρετε αμέσως ή βάλτε τη μους στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρετε.