Κυριακή 28 Απριλίου 2024

“Σφράγισε” πρωτάθλημα και άνοδο ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, 2-0 το Κιλελέρ


 Το “εισιτήριο” για τη Super League 2 “σφράγισε” ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, κερδίζοντας με 2-0 το Κιλελέρ, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στην ομάδα... 

 
της Πιερίας αρκούσε η ισοπαλία απέναντι στους αδιάφορους Λαρισαίους, ωστόσο, με γκολ του Σεχολάρι στο 45′ και του Μετάι στο 58′, ο Εθνικός έφτασε στο “τρίποντο”, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ξέφρενη φετινή πορεία, συγκεντρώνοντας 78 βαθμούς έναντι 76 της Νέας Αρτάκης.

Όσο για το Κιλελέρ, έμεινε στους 53 βαθμούς, τερματίζοντας στην 7η θέση της τελικής κατάταξης.

Πλέον, η προσοχή της ομάδας του Νέου Κεραμιδίου στρέφεται στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, εκεί όπου με αντίπαλο την Ακαδημία Πλαταμώνα θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία τους και να “γράψουν” το τελευταίο “κεφάλαιο” στη φετινή ονειρεμένη σεζόν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τικόζογλου με βοηθούς τους Πατσίδη και Αγγελόπουλο, της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Κυριακίδης, Χατζής, Ζουκάν, Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Γιαλαμίδης, Μετάι, Τουλίκας Β..
ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Βαγενάς, Κούκος, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Αλπάνης, Ελέζη, Κουκοφίκας, Χασομέρης, Παπαγεωργίου, Τζιανής.