Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Αποχαιρετούν τον 34χρονο Αντώνη που έπεσε από τον Λευκό Πύργο: «Πήγες να βρεις τη μαμά; Αδερφέ μου, Ντόντο μου»


Το μήνυμα της αδερφής του

Θρήνος στην... 


 

Κρήτη, όπου σε κλίμα βαθιάς οδύνης συγγενείς και φίλοι λένε σήμερα το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Αποστολάκη. Ο 34χρονος έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο την περασμένη Δευτέρα, όταν έπεσε από τον Λευκό Πύργο.


Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα Αθηνών στο Καμηλάρι στις 11:00.

Ο 34χρονος Αντώνης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, σύμφωνα με το creta24.gr. Ύστερα από ένα τροχαίο ατύχημα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μεγάλη του αγάπη, το ποδόσφαιρο, ενώ πριν από μερικά χρόνια έχασε τη μητέρα του.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα τον αποχαιρέτησε στα κοινωνικά δίκτυα η αδερφή του, Έλενα. «Πήγες να βρεις τη μαμά; Αδερφέ μου, Ντόντο μου, καλό ταξίδι», έγραψε.

Συγκινητικό και το τελευταίο αντίο ξάδερφου του 34χρονου Αντώνη.
Η τραγωδία στον Λευκό Πύργο

Ο 34χρονος μπήκε κανονικά από την είσοδο στον Λευκό Πύργο, αφού έκοψε εισιτήριο, και στη συνέχεια ανέβηκε στην οροφή. Εκεί, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, κατά τη διάρκεια της πτώσης το σώμα του χτύπησε στα κλαδιά των δέντρων και στη συνέχεια κατέληξε στο έδαφος.

Οι Αρχές που εξέτασαν το υλικό από τις κάμερες, είδαν πως ο 34χρονος, αφού μπήκε μόνος του στον Λευκό Πύργο, περιηγήθηκε για αρκετή ώρα, περίμενε να φύγει ο κόσμος από το μπαλκόνι του Λευκού Πύργου, πήρε φόρα και πήδηξε στο κενό.