Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ο Φλώρος αρνείται ότι έριξε γροθιά στον Γραμμένο: «Μου έβρισε ό,τι πιο ιερό έχω»


«Ηθικός αυτουργός ο Γραμμένος», είπε η μητέρα του ανεξάρτητου βουλευτή
 
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Βουλή μεταξύ του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή από... 

 
τους Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνου Φλώρου, και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής των Σπαρτιατών τόνισε πως αντέδρασε έτσι επειδή ο κ. Γραμμένος του έβρισε τη μητέρα, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως τον γρονθοκόπησε.

«Όλο το περιστατικό ξεκίνησε από την ομιλά του κυρίου Χήτα για την άρση ασυλίας του κ. Βελόπουλου που προέρχεται από μια μήνυση που έχει καταθέσει ο πατέρας μου εδώ και 2-2,5 χρόνια περίπου για συκοφαντική δυσφήμιση μέσα από έναν ψεύτικο λογαριασμό στο X. Ο κύριος Χήτας, λοιπόν, πάνω στον λόγο του είπε πως ο κ. Βελόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Εγώ εκείνη τη στιγμή γύρισα και του είπα απλώς ότι “αυτά θα τα κρίνουν τα δικαστήρια, όχι εσύ”. Εκείνη τη στιγμή, αναίτια και χωρίς να του έχω μιλήσει, πετάχτηκε ο κ. Γραμμένος και μου λέει “Βούλωσέ το εσύ, σκουπίδι”. Γυρνάω και του λέω “Άντε γ…” και μου λέει “Θα σου γ… τη μ… εσένα”. Του λέω “Τι είπες”. Φεύγει εκείνη τη στιγμή και ξανακάθομαι στη θέση μου», ανέφερε αρχικά ο κ. Φλώρος μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό.

Στη συνέχεια, είπε, από τη δική του πλευρά, το τι έγινε και ο λεκτικός διαπληκτισμός κατέληξε έξω από την πόρτα της Ολομέλειας: «Ξαναγυρνάει προκαλώντας, μου έκανε κ…δάχτυλα με χειροπέδες, μου λέει “Εσένα τη μανούλα σου θα γ… παλιόπ…”, μου κάνει “Να το θυμάσαι, θα σε πάνε με χειροπέδες μέσα”. Φεύγω εκείνη τη στγμή, επειδή δεν ανέχομαι κανέναν να μου βρίζει τη μητέρα μου που είναι ό,τι πιο ιερό έχω και νομίζω ότι είναι για όλο τον κόσμο, βγήκα στην είσοδο, ήταν ο φρουρός της Βουλής εκεί, ήταν και ο κ. Γραμμένος. Μου λέει “Φύγε από εδώ, φύγε από μπροστά μου”. Με σπρώχνει και εκείνη τη στιγμή γυρνάω, τον πιάνω από τον γιακά και τον έριξα κάτω. Ούτε γροθιές που έχουν αναφέρει, ούτε το παραμικρό. Και εκεί έληξε το θέμα, μαζεύτηκε ο κόσμος, μας χώρισε και δεν έγινε τίποτε άλλο».

Ερωτηθείς για το αν γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στη μύτη, ο κ. Φλώρος είπε: «Ποτέ, ποτέ».

«Ηθικός αυτουργός ο κ. Γραμμένος»

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Φλώρου μίλησε στον Alpha και τόνισε πως ηθικός αυτουργός της επίθεσης είναι ο κ. Γραμμένος. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν επειδή ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μίλησε απαξιωτικά για εκείνη: «Δεν επικροτώ τέτοιες στάσεις, ούτε του Κωνσταντίνου, ούτε του κ. Γραμμένου, τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά, ούτε θέλω να τον μάθω. Θέλω μόνο να συγχαρώ τον κ. Γραμμένο που κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τον γιο μου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να βγάλει εκτός εαυτού τον γιο μου. Μπορεί να κατέχει επάξια τον τίτλο του ηθικού αυτουργού», τόνισε και πρόσθεσε: «Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Η χρονική στιγμή του ατυχούς συμβάντος ήταν ιδανική. Ήδη γνωρίζουμε πως υπάρχει δικαστική εμπλοκή με τον πρώην σύζυγό μου».