Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ: Η διαχρονική χούντα της δημοσιογραφίας...


Τις προάλλες 57 χρονια μνημης, χουντας…

Ποσα χρονια μνημης χουντας δημοσιογραφίας;;;

Δηλώσεις μητροπολίτη για την μανα για την διαπαιδαγώγηση των παιδιων της και παραλληλισμός με την καλή εννοια, με... 

 
την κλώσσα που μαζευει κατω από τις φτερούγες της τα πουλακια της.

Και βγηκε η χουντα της δημοσιογραφιας και ανοιξε μεγα θεμα...
Διαβαστε παρακατω, ποια είναι η δημοσιογραφια στην Ελλάδα, αυτοι μας ενημερωνουν κάθε μερα και. ασκούν. Λειτούργημα!!!!!!……

Σε άλλες εποχές παραπέμπουν πρόσφατες δηλώσεις του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλου, κατά τη διάρκεια της ακολουθίας του Ακάθιστου ύμνου. Ο ιερέας, σε έναν σεξιστικό παροξυσμό, συνέκρινε τις γυναίκες με «κλώσσες», με τον «φυσικό» τους ρόλο να είναι στο σπίτι τους.

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης παρομοίασε τις γυναίκες με κλώσες: «Να γυρίσουν σπίτια τους, να μαζέψουν τα παιδιά τους»

Ο Μητροπολίτης προτρέπει τις γυναίκες ουσιαστικά να μην εργάζονται

Να σταματήσουν να εργάζονται και να επιστρέψουν στα σπίτια τους, προκειμένου τα παιδιά να μην εγκληματούν, καλεί τις γυναίκες ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος.
Αδιανόητο παραλήρημα από τον Μητροπολίτη Κοζάνης – «Οι γυναίκες σαν κλώσες να μαζέψουν τα παιδιά τους» .
Σε κήρυγμά του για τη βία και την εγκληματικότητα στους ανήλικους ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος προέβη σε ακόμη ένα παραλήρημα κατά των γυναικών.
Στο πρόβλημα με τα αυξανόμενα κρούσματα βίας και εγκληματικότητας σε ανήλικους αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος, ωστόσο η λύση στο πρόβλημα του ήταν ένα κήρυγμα που έβριθε μισογυνικών και αναχρονιστικών αναφορών και επισης, αποψη πολιτικου αρμοδιου και υπευθυνου για την οικογενεια

Για τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Παύλου τοποθετήθηκε η Μαρία Κεφάλα, υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η οποία ανέφερε πως ο ρόλος της γυναίκας σήμερα είναι πολύπλευρος και αυτό το γνωρίζουν όλοι και σημείωσε ότι τέτοιου είδους απόψεις να πάψουν να υφίστανται και να κανονικοποιούνται.
«Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα σήμερα τη δήλωση του Μητροπολίτη Σερβιών και Κοζάνης, ο οποίος προέτρεψε τις γυναίκες να μην εργάζονται αλλά να μένουν σπίτι γιατί αυτός είναι ο ρόλος τους, παρομοιάζοντας τες μάλιστα ως ‘κλώσες’. Θέλω να πω ότι ο ρόλος της γυναίκας σήμερα είναι πολύπλευρος και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά όλες οι γυναίκες.

Ποσα χρονια μνημης χουντας δημοσιογραφίας;;;
Πότε γιορταζουμε την αποκατασταση της δημοκρατιας σε αυτον τον τοπο;;;
 
Ε.Ε.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ