Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Απόδραση φιάσκο – Έσκαψαν τούνελ και έπεσαν σε… αστυνομικούς


Οι δραπέτες στριμώχτηκαν κατευθείαν στην αγκαλιά των αστυνομικών
 
Όταν μιλάμε για αποτυχία, αυτό ίσως είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα… 

 
Μια ομάδα κρατουμένων προσπάθησε να αποδράσει από τη φυλακή για να συναντήσει… μια ομάδα αστυνομικών που εκπαιδεύονταν. Είκοσι τολμηροί κρατούμενοι συνειδητοποίησαν το λάθος τους σε πραγματικό χρόνο, καθώς έβγαιναν από μια τρύπα στον τοίχο που είχαν σκάψει για να αποδράσουν. «Έπεσαν» στην κυριολεξία πάνω στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του αρχηγείου της αστυνομίας στο Μαρακάιμπο της Βενεζουέλας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί βοηθούν τους κρατούμενους να περάσουν από το στενό κενό στον τοίχο πριν τους οδηγήσουν ξανά πίσω στη φυλακή.

Η κατάσταση έγινε… αρκετά αμήχανη για την ομάδα των περίπου 30 αστυνομικών που δεν έφεραν όπλα.

Αλλά η Αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι «όλα είναι πλέον υπό έλεγχο», σημειώνοντας ότι τρεις κρατούμενοι χρειάζονταν θεραπεία για μικροτραυματισμούς που υπέστησαν κατά την αποτυχημένη απόδρασή τους. Το βίντεο της όχι και τόσο σπουδαίας απόδρασης δείχνει αρκετούς άντρες με κίτρινες στολές να συλλαμβάνονται, αφού ξετρυπώνουν από τον εξωτερικό τοίχο, όπως μεταδίδει η DailyMail.

Το άνοιγμα του τούνελ ήταν τόσο μικρό, που οι δραπέτες μπόρεσαν μόνο να στριμωχτούν κατευθείαν στην αγκαλιά των αστυνομικών που περίμεναν.