Τρίτη 9 Απριλίου 2024

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΣΧΑΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΕΛΕΚΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


 
Μεγάλος είναι ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων με μεγάλο ενδεχόμενο να τραυματισθούν ή ακόμα και να σκοτωθούν άνθρωποι!

Αυτό που συμβαίνει στην περιφερειακή οδό Κατερίνης είναι όντως απίστευτο και η αδιαφορία των αρμοδίων είναι προκλητικά εγκληματική! 

Πάνω ...



στη γέφυρα του Πέλεκα λείπουν εδώ και παρά πολύ καιρό όλες οι σχάρες των φρεατίων και από τις δύο πλευρές της γέφυρας!!!

Την στιγμή μάλιστα που όλη η κίνηση πάσης φύσεως τροχοφόρων γίνεται από εκεί μετά και από τα εγκαίνια που είχε κάνει προσφάτως ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο τμήμα της περιφερειακής οδού από τον Βροντινό μέχρι και τον Σβορώνο.

Εκείνη τη μέρα των εγκαινίων με τις χαρούλες και τα τρελά κέφια και τους μπουφέδες έπρεπε πριν την τελετή να τον φέρει κάποιος τον περιφερειάρχη πάνω από τη γέφυρα του Πέλεκα να δει με τα ίδια του τα μάτια την κατάσταση που επικρατεί εκεί με τις εξαφανισμένες σχάρες των φρεατίων, για να του φύγει και το γέλιο και να σταματήσει και τους πομπώδεις λόγους των εγκαινίων...