Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε η 49χρονη που σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της με κάβουρα


«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της

Ενώπιον της ανακρίτριας θα οδηγηθεί την Τετάρτη η 49χρονη, η οποία ομολόγησε ότι το Μεγάλο Σάββατο, σκότωσε τον πατέρα της στη...  


 

Σάμο.


Η 49χρονη, η οποία σήμερα Κυριακή του Πάσχα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και φέρεται να σκότωσε τον πατέρα της με έναν κάβουρα χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Η γυναίκα η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, κάλεσε η ίδια την αστυνομία λέγοντας: «Ελάτε έχω σκοτώσει τον πατέρα μου».

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή της, ενώ ισχυρίζεται πως κίνητρο ήταν πως ο 70χρονος τη δηλητηρίαζε ρίχνοντας φάρμακα στο φαγητό της

Η γυναίκα το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ ήταν στα κρατητήρια άρχισε να συνειδητοποιεί την πράξη της, λύγισε και ζητούσε να μιλήσει στο τηλέφωνο με τον γιό της ο οποίος είναι το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Το χρονικό της πατροκτονίας

Η 49χρονης λίγο πριν 8.30 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και είπε:Ελάτε γιατί σκότωσα τον πατέρα μου. Περιπολικά έφτασαν στην οδο 25η Μαρτίου στο Βαθύ της Σάμου και εντόπισαν μέσα στο σπίτι αιμόφυρτο τον άνδρα πάνω στο κρεβάτι έχοντας απανωτά τραύματα στο κεφάλι.

Η κόρη του και δράστης τον είχε χτυπήσει βάναυσα με έναν κάβουρα στο κεφάλι.

Ο άτυχος ηλικιωμένος ήταν καπετάνιος και είχε ξεμπαρκάρει αρκετά χρόνια. Οι γείτονες τον περιγράφουν ως έναν φιλήσυχο άνθρωπο.

Τι ανέφερε γείτονας του 70χρονου θύματος στη Σάμο

Πάντως, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ένας γείτονας του 70χρονου τόνισε πως είχαν διαταραγμένες σχέσεις. Το θύμα ήταν καπετάνιος και, εκτός από την κόρη του, είχε και έναν εγγόνο περίπου 20 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο γείτονας του θύματος είπε: «Στη Σάμο, ο 70χρονος ήρθε χωρισμένος μαζί με την κόρη του, η οποία πήγαινε κάποιες φορές στην Αθήνα. Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ, ίσως ήρθε για τις γιορτές. Οι σχέσεις τους δεν ήταν και τόσο καλές, είχαν μία διαταραγμένη σχέση. Δεν φανταζόμουν, όμως, ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο 70χρονος ζούσε μόνος του αυτή την περίοδο. Ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος».