Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Συνάντηση της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας με την Υφυπουργό Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου


Συνάντηση με την Υφυπουργό Ανάπτυξης και βουλευτή Πιερίας κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, πραγματοποιήσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, οι Αντιπρόεδροι της ΕΞΕΠ κ.κ. Γιώργος Ζώβας, Δημήτρης Τοπαλίδης, Γιάννης Γεωργιάδης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Νίκος Λαλούμης.

Η ... 

 
πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου, τα μηνύματα από το εξωτερικόαλλά καιη στήριξη της Πολιτείας σε καίρια ζητήματα που αφορούν στην αποδοτικότερη λειτουργία του τουριστικού κλάδου, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.

«Ο πρωταρχικός στόχος είναι να καταστείη Πιερία 12μηνος τουριστικός προορισμόςκαι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από συνδυασμένεςπρακτικές που θααφορούν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμούτις οποίες μπορεί να υπηρετήσει ο νομός αλλά και η ικανοποίηση από πλευράς των αρμόδιων υπουργείων θεμάτων που κατά καιρούς έχουν τεθεί στο τραπέζι του διαλόγου», επεσήμανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν επίσης οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Υφυπουργός, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει.