Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Χτύπησε τη σύζυγό του και προσπάθησε να τη ρίξει από τις σκάλες – Σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις


Νέα σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία
 
Ακόμα ένα κρούσμα ενδοοικογενειακής βίας έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των συνεχόμενων περιστατικών το τελευταίο διάστημα.

Το...  

 
απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, μία γυναίκα δέχτηκε βάναυση επίθεση από τον 46χρονο σύζυγό της στη Νίκαια.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, ο άνδρας την έβρισε, την απείλησε, τη χτύπησε, την έριξε στο πάτωμα και προσπάθησε να την πετάξει από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού τους.

Η ίδια κάλεσε την Άμεση Δράση και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Εκεί ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 46χρονος την κακοποιούσε επί σειρά ετών, ενώ ισχυρίστηκε πως είχε απειλήσει και τη θετή του κόρη.

Η γυναίκα ζήτησε να μεταφερθεί με την κόρη της σε safe house, ωστόσο στη διάρκεια της διαδρομής ζήτησε από τους αστυνομικούς να κάνουν μία στάση στο σπίτι της, προκειμένου να πάρει μαζί της κάποια φάρμακα.

Ανέβηκε στο διαμέρισμα συνοδευόμενη από αστυνομικούς και, μόλις άνοιξε την πόρτα, αντίκρισε τον σύζυγό της σε κατάσταση μέθης να βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού. Αμέσως έκλεισε την πόρτα και ενημέρωσε τους άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι αφού την απομάκρυναν, ζήτησαν από τον άνδρα να ντυθεί και να τους ακολουθήσει.

Ωστόσο ο ίδιος επιχείρησε να διαφύγει από την πίσω αυλή του σπιτιού, αλλά οι αστυνομικοί, αφού ζήτησαν ενισχύσεις, τελικά τον συνέλαβαν, με τον ίδιο να εκτοξεύει απειλές.

Εις βάρος του 46χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για άλλες υποθέσεις.