Με σπανάκι, ντοματίνια και κατσικίσιο τυρί
Υλικά
- 12 μεγάλα αυγά
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, για γεύση
- 24 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
- 1 φλ. τσαγιού σπανάκι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, σε λεπτές φέτες
- 180 γρ. κατσικίσιο τυρί
Εκτέλεση
- Προσθέστε τα 12 αυγά σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε.
- Χτυπήστε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.
- Ψιλοκόψτε το σπανάκι και προσθέστε μια μικρή χούφτα σε κάθε θήκη για μάφιν.
- Προσθέστε 4 ντοματίνια και πασπαλίστε με κρεμμυδάκια και κατσικίσιο τυρί.
- Γεμίστε με το μείγμα αυγών περίπου κατά 90% και ψήστε στους 180 βαθμούς για 20 έως 25 λεπτά.
- Αφήστε τα μάφιν να κρυώσουν ελαφρώς πριν τα βγάλετε από τις θήκες.
- Απολαύστε τα αμέσως ή αποθηκεύστε τα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.