Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Eurovision 2024: Ανατροπή στα στοιχήματα - Πέρασε και πάλι πρώτη η Κροατία - Η θέση της Ελλάδας


Καθώς οι δεύτερες πρόβες συνεχίζονται και οι ημιτελικοί της Eurovision 2024 πλησιάζουν, τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά!

Πριν από λίγο η Κροατία προσπέρασε την Ελβετία και ανέβηκε στην κορυφή.

Η...  

 
Κροατία ξεκίνησε ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη στη Eurovision 2024. Το “Rim Tim Tagi Dim” του Baby Lasagna ξεχώρισε από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του και για πολλές εβδομάδες βρισκόταν στην κορυφή των στοιχημάτων.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η Ελβετία είχε βρεθεί στην πρώτη θέση με το “The Code” του Nemo.

Λίγο μετά την πρόβα της Ελβετίας σήμερα, η Κροατία πέρασε εκ νέου στην κορυφή των στοιχημάτων και θεωρείται πλέον οριακό φαβορί για τη νίκη.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, η Ιταλία, η Ουκρανία και η Ολλανδία συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Έκτη στα στοιχήματα είναι η Γαλλία και έβδομο το Ισραήλ. Οι δύο τελευταίες χώρες έχουν καθοδική τάση, σε αντίθεση με την όγδοη αυτή τη στιγμή Ελλάδα.

Η Μαρίνα Σάττι έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις δύο τεχνικές πρόβες και δείχνει ικανή να προσπεράσει τις δύο χώρες και γιατί όχι να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα.

Να σημειωθεί ότι τόσο η Ιταλία, όσο και η Γαλλία αλλά και οι υπόλοιπες χώρες των λεγόμενων Big 5 συν τη διοργανώτρια Σουηδία, δεν έχουν βρεθεί ακόμα στη σκηνή. Παίρνουν τη σκυτάλη σήμερα το απόγευμα για την πρώτη τους πρόβα. Να θυμίσουμε ότι Ιταλία, Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Σουηδία περνάνε αυτόματα στον τελικό.