Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: Υποδοχή αθλητών Πανελληνίου Optimist U13


  Μια μικρή τελετή υποδοχής των αθλητών Ιστιοπλοΐας που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist U13 στην Πάρο, πραγματοποιήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης το βράδυ της Τετάρτης 1/5 όπου έφτασε η αποστολή του Ομίλου. Το Δ.Σ., οι οικογένειες και φίλοι των αθλητών παρευρέθηκαν ώστε... 

 
να υποδεχτούν τους αθλητές Μαργαρίτη Ελένη, Γκλάρα Κωνσταντίνο, Κουκουνάρα Γιώργο και Γεωργάκη Αγαμέμνων οι οποίοι είχαν πολύ καλές επιδόσεις παρότι επικράτησαν δύσκολες καιρικές συνθήκες. 
 
Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια Μαργαρίτη Ελένη ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου εξασφαλίζοντας και μία θέση στην Εθνική Ομάδα Ιστιοπλοΐας. Ο Κουκουνάρας Γιώργος κατέκτησε την 32η θέση στο Χρυσό Στόλο και οι Γκλάρας Κωνσταντίνος και Γεωργάκης Αγαμέμνων πήραν μια καλή θέση στον αργυρό στόλο.
 
 Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Καρυώτης Κων/νος δήλωσε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των παιδιών και μαζί με τον Αντιπρόεδρο και Έφορο Ιστιοπλοΐας κ. Μελετλίδη Γεώργιο έδωσαν από μία ανθοδέσμη στην Πανελληνιονίκη και στον Προπονητή κ. Καρπούζα Επαμεινώνδα για την εξαιρετική δουλειά. Σύσσωμο το Δ.Σ. ευχήθηκε κι άλλες πολλές επιτυχίες στους Ιστιοπλόους.