Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Και τρίτο όχημα χτύπησε την άτυχη 17χρονη στην Λεωφόρο Αθηνών


Πλέον η αστυνομία αναζητά τους οδηγούς και των τριών αυτοκινήτων που χτύπησαν το κορίτσι και δεν σταμάτησαν για να το βοηθήσουν
 
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες προκαλούν σοκ και... 

 
τρίτο αυτοκίνητο χτύπησε την άτυχη 17χρονη που παρασύρθηκε στη λεωφόρο Αθηνών!

Στο μεταξύ άφαντοι, για ακόμη μια ημέρα, παραμένουν οι οδηγοί των ΙΧ που χτύπησαν την 17χρονη στη λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα βρισκόταν πεσμένη στο οδόστρωμα επί 10 λεπτά χωρίς κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα να σταματήσει για να της δώσει βοήθεια.

Πλέον η αστυνομία αναζητά τους οδηγούς και των τριών αυτοκινήτων που χτύπησαν το κορίτσι και δεν σταμάτησαν για να το βοηθήσουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. το πρώτο αυτοκίνητο ήταν χρώματος ασημί, με σχάρα στην οροφή και το δεύτερο, που χτύπησε το κορίτσι ενώ βρισκόταν στο οδόστρωμα πεσμένο, ήταν μαύρο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, που επικαλείται η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση, στο ασημί αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και μετά την παράσυρση προκλήθηκαν εκτεταμένες φθορές στο καπό, τον ανεμοθώρακα και τον αριστερό καθρέπτη.

Να σημειωθεί ότι το κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Η περίπτωση της κοπέλας έφερε στην επιφάνεια πολύ αν σχετικά ζητήματα.

Όχι μόνο χτυπήθηκε τελικά από τρία αυτοκίνητα και οι οδηγοί τους δε σταμάτησαν να την βοηθήσουν, αλλά πέρασαν συνολικά από το σημείο του δυστυχήματος 60 αυτοκίνητα μέχρι κάποιος να σταθεί για να βοηθήσει το άτυχο κορίτσι.

Αν η Ανθρωπότητα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο αδιαφορίας, ώστε κανείς να μην ενδιαφέρεται τι παθαίνει ο συνάνθρωπός του, τότε νομοτελειακά δεν της απομένουν ακόμα πολλά χρόνια ζωής.