Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα γίνει κακό, λέει η κόρη του 81χρονου που κατέσφαξε τη γυναίκα του

 
«Είχαμε προειδοποιήσει ότι θα γίνει κακό», λέει ...  

 
στο newsit.gr η κόρη του 81χρονου που σήμερα το πρωί σκότωσε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγο του στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη.

Για ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα για το οποίο οι αρμόδιοι δεν έκανα ότι θα έπρεπε για να το αποτρέψουν, κάνει λόγο η κόρη του ζευγαριού η οποία μάλιστα πριν λίγες ημέρες είχε καταγγείλει τον πατέρα της για ενδοοικογενειακή βία στις αρχές της Αλεξανδρούπολης.

Η σύζυγος και η κόρη του δράστη είχαν καταγγείλει τον 81χρονο στις 05/06/24 στις αστυνομικές αρχές καθώς είχε χτυπήσει τον εγγονό του.

Τότε, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε συλληφθεί, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Οι συγγενείς του 81χρονου είχαν ζητήσει μέσω του αξιωματικού υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αλεξανδρούπολης την ψυχιατρική του εξέταση, ωστόσο ο εισαγγελέας έκρινε ότι την παρούσα στιγμή δεν ήταν σκόπιμη η παραπομπή του για την παραπάνω ιατρική πράξη.

«Δεν έχω ιδέα πως έγινε», αναφέρει για το άγριο έγκλημα στο newsit.gr η κόρη δράστη και θύματος και συνεχίζοντας τονίζει: «Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι η αστυνομία και ο εισαγγελέας δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Τους είχαμε πει ότι θα γίνει κάτι κακό, τους είχαμε προειδοποιήσει. Δεν ξέρω τι έκαναν, αλληλοκαλύφθηκαν; Δεν μπορώ να ξέρω. Είχε θέματα ο πατέρας μου».

Ο δράστης που μέτα την αποτρόπαια πράξη του προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Γειτόνισσα του ζευγαριού δήλωσε στο newsit.gr: «Η γυναίκα ήταν εξαιρετικός άνθρωπος. Ο ηλικιωμένος ήταν όμως πολύ δύσκολος και είχε πολλά προβλήματα υγείας και ψυχολογικά. Πήγαινα συχνά στο σπίτι και τους έβλεπα και φοβόμουν και εγώ η ίδια τον παππού. Φώναζε συχνά ότι θα την σκοτώσει και τελικά το έκανε. Πριν απο λίγες μέρες είχε χτυπήσει τον εγγονό τους με το μπαστούνι στο κεφάλι και τον είχε χτυπήσει και ο μικρός. Είναι δύσκολες καταστάσεις και στενοχωρεθήκαμε πολύ».

Πηγή: newsit.gr