Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε κοριτσάκι - Με βαθύ τραύμα η 9χρονη στο νοσοκομείο


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 14 Ιουνίου όταν σκύλος επιτέθηκε στο κέντρο της... 

 
Καστοριάς και «κατασπάραξε» κοριτσάκι προκαλώντας του βαθύ τραύμα. 

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Καστοριάς σύμφωνα με το mpetskas.com όπου περπατούσαν το κοριτσάκι και η γιαγιά της, όταν πέρασαν από μια καφετέρια όπου η ιδιοκτήτρια του σκύλου έπινε τον καφέ της μαζί με την παρέα της. Τότε, ο σκύλος ξαφνικά εξαγριώθηκε και άρπαξε το κοριτσάκι από το χέρι. Έντρομοι οι θαμώνες του μαγαζιού και οι περαστικοί προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν το χέρι του παιδιού από τα δόντια του εξαγριωμένου σκύλου. Ευτυχώς, μετά από αρκετές προσπάθειες, κατάφεραν να απομακρύνουν τον σκύλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν έτρεξε να βοηθήσει το κοριτσάκι, ενώ όπως υποστηρίζει το mpetskas.com φώναζε στη γιαγιά του παιδιού, “εσείς φταίτε που δεν μαθαίνετε στα παιδιά να μην πλησιάζουν τα ξένα σκυλιά.”

Το παιδάκι μεταφέρθηκε σε παρακείμενο φαρμακείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Καστοριάς με τραύματα στα χέρια, ενώ οι γονείς του φέρεται να έχουν υποβάλλει μήνυση σε βάρος της ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Πηγή: newsbomb.gr