Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ - Συγκλονίζει η μητέρα του: «Να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή» λέει κλαίγοντας


Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου, η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Η υπεράσπιση αιτήθηκε... 

 
αναβολή της δίκης, καθώς δεν υπήρξε χρόνος για ενημέρωση, καθώς ένας από τους δικηγόρους ανέλαβε τον Δεκέμβριο. H εισαγγελέας, από την πλευρά του, τόνισε ότι είχαν χρόνο για ενημέρωση και η αναβολή να αφορά δυο-τρεις ημέρες. Τα δύο αδέλφια αρνούνται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν σχετίζονται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Ο μικρότερος εκ των δύο αρνείται εντελώς την παρουσία του στον Άλιμο την επίμαχη ημέρα, ο ενώ ο αδελφός του φαίνεται να ισχυρίζεται ότι βρέθηκε στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους.

«Εγώ τι να πω; Θέλω να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή» δήλωσε μεταξύ άλλων η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου, έξω από τα δικαστήρια της Δέγλερη.

Από την πλευρά της, η αδελφή του δημοσιογράφου, Ανατολή Καραϊβάζ, τόνισε πως το μόνο που περιμένει είναι μία δικαίωση για τον αδελφό της. «Σήμερα ζούμε την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου, ξανά. Περιμένουμε δικαίωση, τίποτα άλλο. Τους αντίκρυσα και αισθάνθηκα μίσος για αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι η δικαιοσύνη να τους τιμωρήσει όπως τους αξίζει. Αν δεν τιμωρηθούν εδώ, θα υπάρξει τιμωρία από πάνω. Είμαι σίγουρη για αυτό».