Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Δύο νόμιμα όπλα είχε ο δικηγόρος – Η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για το άγριο περιστατικό με τη σύζυγό του


Δύο όπλα είχε νόμιμα στην κατοχή του ο πασίγνωστος δικηγόρος που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, η οποία αναμένεται να λάβει panic button απο την Αστυνομία για την από εδώ και πέρα προστασία της.

Το... 

 
ζευγάρι αρνείται οτι ο σοβαρός τραυματισμός της 37χρονης οφείλεται στον άγριο ξυλο και επιμένει πως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο μετά απο πτώση απο σκάλα.

Η αναφορά της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν

«Αναφέρεται ότι 03:30 ώρα της 16/6/24, προσήχθη στην υπηρεσία μας στο τμήμα της Ομονοίας, από εποχούμενη περιπολία ο 52χρονος δικηγόρος ύστερα από ένορκη κατάθεση του ιατρού (σ.σ αναφέρονται τα στοιχεία του) ο οποίος ανέφερε ότι η σύζυγος του 37 ετών, έχει υποστεί ξυλοδαρμό από το σύζυγό της. Ειδικότερα την 01:30 ο δικηγόρος μετέφερε την σύζυγό του στο νοσοκομείο ύστερα από πτώση της στα σκαλοπάτια όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς. Ο γιατρός κατέθεσε πως η δικηγόρος έχει υποστεί πολλά τραύματα τα οποία κάνει μνεία και στην κατάθεσή του και σε ερώτηση του προς 37χρονη αν τα τραύματα τα οποία εχει υποστεί ειναι απο τον σύζυγό της, εκείνη απάντησε καταφατικα, ομως στην καταθεση της ανέφερε ότι έπεσε από τα σκαλιά στις 16/6/24 και περι ωρα 00:10, πραξεις όπως αυτές ρητά περιγράφονται στην έκθεση εξετάσης μάρτυρα χωρίς όρκο της δικηγόρου στην έκθεση ένορκης εξετασης μάρτυρα του δικηγόρου συζύγου της και του αστυνομικού που επιλήφθηκε του συμβάντος.

Ο δικηγόρος συνελήφθη από αστυνομικούς στο πλαίσιο του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί πρωινές ώρες 16/6/24 με το σχηματισθέν σε βάρος του προανακριτικό υλικό ενώπιον του κυρίου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών για την αυτόφωρη διαδικασία. Η 37χρονη δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της ενώ ο 52χρονος δικηγόρος δεν αποδέχεται τις σε βάρος του κατηγορίες.

Η 37χρονη δικηγόρος παρότι στην κατάθεση της αναφέρει ότι ο τραυματισμός της οφείλεται σε «πτώση από σκάλα», φαίνεται να αποδέχτηκε να εγκαταστήσει το "κουμπί πανικού" (panic button).

Γίνεται μνεία ότι στην 37χρονη δικηγόρο χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση όπως επίσης πληροφορίες και οδηγίες δυναμει του άρθρου 21 του Ν.3500/06 προκειμενου να λάβει αν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επίσης η δικηγόρος ενημερώθηκε για την δυνατότητα εγκατάστασης στο κινητό της τηλέφωνο της εφαρμογής panic button, καθώς και για την διαδικασία και τους όρους εγκαταστάσης και χρήσης αυτής, και επιθυμεί να της χορηγηθεί κωδικός για πρόσβαση στην έν λόγω εφαρμογή. Η 37χρονη δικηγόρος δεν επιθυμούσε να μεταφερθεί σε δομή, εφόσον ενημερώθηκε για την δυνατότητα της αυτή.

Ο ανωτέρω δράστης πληκτρολογήθηκε για το εάν έχει στην κατοχή του οπλισμό όπου προέκυψε ότι κατέχει δύο όπλα με ειδικη αδεια για ατομικη ασφάλεια».

Πηγή: iEidiseis.gr