Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ο ΚΟΥΤΡΟΥΠΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ


Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου μου άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση.
Το ΠΑΣΟΚ αύξησε για 3η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση τα ποσοστά του.
Το ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε 1η δύναμη στο Ηράκλειο και στο Λασίθι.
Το... 


 

ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε 2η δύναμη σε 19 Περιφερειακές ενότητες, συμπεριλαμβανομένης και της Πιερίας μας, όπου μάλιστα πέτυχε το μεγαλύτερο ποσοστό στην Κεντρική Μακεδονία.
Είναι αρκετό αυτό;
Φυσικά και όχι. Η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει σημαντικά τα ποσοστά του στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, φανερώνει αδυναμία διείσδυσης σε κάποια κοινωνικά στρώματα και ομάδες πληθυσμού.
Απαιτείται ενδελεχής και ειλικρινής συζήτηση στα θεσμικά όργανα του κόμματος, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, με μοναδική επιδίωξη την αύξηση της εκλογικής επιρροής του ΠΑΣΟΚ, μέσω των προτάσεών του για τη χώρα, στα μεγάλα αστικά κέντρα.
Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα αναλάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για την αναγέννηση του χώρου της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, με βασικό πόλο έκφρασης το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους πολίτες της Πιερίας που στήριξαν τον αγώνα μας για την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ, ως πρωταγωνιστή, στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στους συντοπίτες μου, στην Καρίτσα Πιερίας και να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για την ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ ως πρώτη δύναμη, με το εκκωφαντικό ποσοστό του 35,2%
Κλείνοντας, θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Πιερίας ότι θα βρίσκομαι δίπλα τους σε κάθε μικρό η μεγάλο τους πρόβλημα, προσπαθώντας με παρεμβάσεις να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Ελληνίδων και Ελλήνων πολιτών.

Κουτρούπας Κωνσταντίνος
Πολιτευτής ΠΑΣΟΚ Πιερίας
#Δίπλα στον άνθρωπο#