Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ελλάδα: Ο παράδεισος των συμμοριών


Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά, σε πολυσύχναστο σημείο του μπροστά στην είσοδο super market, και μπροστά σε ανυποψίαστους Έλληνες πολίτες. Αποτύπωμα ήταν ένας νεκρός, ένας βαριά τραυματίας. Ο δράστης συνελήφθη, και οι τρεις είναι κουρδικής καταγωγής και έλυσαν τις διαφορές τους με τα όπλα μπροστά στον κόσμο.

 

 

Δύο ημέρες νωρίτερα είχαμε συμπλοκή Πακιστανών με μαχαίρια και ρόπαλα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, στην πλατεία των Λιονταριών. Ανάλογη συμπλοκή μεταξύ αράβων «προσφύγων» έγινε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στις 7 Ιουνίου. 

Ανάμεσα και σε αυτά η δολοφονία ενός Πακιστανού από τον ομοεθνή του συγκάτοικο γιατί τον έβαζε να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, η on air ληστεία μιας ηλικιωμένης στην Παραλία Αλίμου από άραβα και οι μαζικές καταστροφές αυτοκινήτων κατοίκων και λουομένων την επόμενη ημέρα. 

Άραγε πόσοι από όλους αυτούς τους κακοποιούς εμφανίζονται ως «κατατρεγμένοι» που δικαιούνται άσυλο, σύμφωνα με τους πολιτικούς μας. Μετά ψάχνουν στην ΝΔ τα αίτια της πτώσης τους, μπροστά τους είναι.

elkosmos.gr