Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Παραδόθηκε ο Λύτρας


Εμφανίστηκε οικειοθελώς στο Α.Τ.
 
Γύρω στις επτά η ώρα το απόγευμα της Τετάρτης, 19 Ιουνίου, ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε οικειοθελώς στο... 

 
Α.Τ. Παλλήνης και παραδόθηκε στις Αρχές. Δύο ώρες νωρίτερα, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του από την 18η τακτική ανακρίτρια μετά από την υποβολή μήνυσης από τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Είχαν προηγηθεί τα γνωστά γεγονότα το βράδυ της Τρίτης, στο σπίτι του Απόστολου Λύτρα στον Γέρακα, όπου η πρώην σύζυγός του, με τη μεγαλύτερη κόρη του και έναn δικηγόρο συνεταίρο του στο δικηγορικό του γραφείο, πήγαν στην κατοικία όπου μένει η Σοφία Πολυζωγοπούλου και παρά τη συμβουλή του αστυνομικού που ήταν εκεί, μπήκαν στην αυλή. Τότε, προκλήθηκε μεγάλη ένταση και η 37χρονη δικηγόρος και θύμα πάτησε το panic button.

Το σκεπτικό πίσω από το ένταλμα σύλληψης

Το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Απόστολου Λύτρα εκδόθηκε από τις δικαστικές αρχές νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, όταν απολογήθηκε για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Αυτό σημαίνει πως ο ποινικολόγος θα οδηγηθεί στη φυλακή.
Για τις 27 Ιουνίου αναβλήθηκε η δίκη της πρώην συζύγου του Λύτρα

Παράλληλα, αναβολή για τις 27 Ιουνίου έδωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη δίκη της πρώην συζύγου του Αποστόλου Λύτρα, που κατηγορείται για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή, μετά από μήνυση της νυν συζύγου του ποινικολόγου, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, για το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Τρίτης, 18 Ιουνίου, στο σπίτι του ζευγαριού.