Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Πιπερόπουλος (Καθηγητής) και Ζέπος (Φαντομάς) – Καφεδάκι μαζί;


Διαβάζοντας την παρένθεση (Φαντομάς) δίπλα στο επίθετο του κ. Ζέπου μην πάει το μυαλό σας στην κινηματογραφική αναφορά αλλά χρειάζεται η διευκρίνιση ότι ο γεννημένος στον Μακρύγιαλο Πιερίας Ταξίαρχος... 

 
έ.α. Λευτέρης Ζέπος ανήκει στην ομάδα πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας που πετούσαν με αεροσκάφη RF4 και F4 τα λεγόμενα Phantom, και έτσι τους κόλλησαν και το παρατσούκλι «φαντομάδες».

Τους συνέλαβε ο φακός της ΛΕΦΤΕΡΙΑΣ, διά χειρός του αεικίνητου, γνωστού στα Βαλκάνια και περίχωρα φωτορεπόρτερ Αποστόλη Λέϊνα να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους σε γωνιακό καφέ μπαρ της Πλατείας Ελευθερίας.

Ο Κατερινιώτης Καθηγητής Πιπερόπουλος που έχει διακριθεί και συνεχίζει απτόητος να διακρίνεται στον διεθνή ακαδημαϊκό χώρο υπήρξε «δάσκαλος» του ε. α. Ταξίαρχου της Πολεμικής Αεροπορίας όταν αυτός φοιτούσε στην ΑΔΗΣΠΟ (Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου) πριν πολλά χρόνια.

Ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος και ο Ταξίαρχος Λευτέρης Ζέπος ΔΕΝ αρκούνται μόνο στην σχέση ότι είναι και οι δυο τέκνα της Πιερίας, ούτε και στην δυνατή σχέση δασκάλου-μαθητή αλλά «εσαεί και επ’ άπειρον» όπως δηλώνουν και οι δυο θα παραμείνουν εγκάρδιοι φίλοι…