Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


H προηγούμενη Δημοτική Αρχή πρωτοπόρησε πανελλήνια και δημιούργησε εντός του πάρκου δύο κατάλληλα περιφραγμένα τμήματα προς την πλευρά του παλαιού Νοσοκομείου, με παγκάκια και άλλα όργανα, με πρόσβαση από... 

 
το πεζοδρόμιο (ένα για μικρόσωμα σκυλιά και ένα για μεγαλόσωμα) με σκοπό οι ιδιοκτήτες σκύλων να μπορούν να ξαποστάσουν και να τα αφήνουν ελεύθερα να παίζουν και να κάνουν την ανάγκη τους και να μην τα περιφέρουν εντός του πάρκου το οποίο επισκέπτονται χάριν αναψυχής ηλικιωμένοι, νέοι και οικογένειες με μικρά παιδιά .

Όποιος επισκεφθεί το πάρκο θα δει πολίτες της πόλης μας να συνοδεύουν τον σκύλο τους για να κάνει την ανάγκη του και να ουρεί , όπου βρεί. Ορισμένοι ευσυνείδητοι μαζεύουν τις ακαθαρσίες, αλλά και πάλι μολύνονται τα χόρτα όπου μετά από λίγο θα πάνε να παίξουν αμέριμνα μικρά παιδιά .

Μήπως το πάρκο πρέπει να αποδοθεί στους ανθρώπους και τα ζώα να πάνε στον ειδικό χώρο που προβλέπεται από τον Δήμο και να σταματήσουν να μπαίνουν στο πάρκο ανεξέλεγκτα οι συνοδευόμενοι σκύλοι και να ρυπαίνουν τον χώρο όπου παίζουν μικρά παιδιά.

Ας το σκεφθεί η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου μας. 
 
Ένας αναγνώστης