Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ένας ένας αμφισβητούν τον Ανδρουλάκη: Ο Δούκας ετοιμάζεται να διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ


Όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον Ανδρουλάκη μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής. Την αρχή έκανε η... 

 
βουλευτής, Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία τόνισε ότι «θα συζητηθούν όλα», ακολούθησε σήμερα η επιστολή του βουλευτή και αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος ζήτησε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εντός του κόμματος για εκλογή νέου προέδρου από τη βάση μέχρι το τέλος του έτους. 
 
Τη σκυτάλη πήρε ο Παύλος Γερουλάνος, αμφισβήτησε την εκτίμηση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, πως τα κομματικά στελέχη στην Αττική δεν απέδωσαν όσο αυτά της επαρχίας, συντάχθηκε με τον κύριο Κωνσταντινόπουλο, κάνοντας λόγο για «καλοδεχούμενη πρωτοβουλία». Ο Νίκος Παπανδρέου, της γνωστής οικογενείας, έγραψε ότι «οι ευθύνες στην πολιτική είναι αντικειμενικές. Την ευθύνη έχει η ηγεσία de facto και είναι αυτή η οποία απορρίφθηκε από το πολιτικό σώμα» και σήμερα ήταν η σειρά του πασόκου δημάρχου Αθηναίων. 
 
Ο Χάρης Δούκας. ακούγεται ότι ετοιμάζεται να προταθεί ή αυτοπροταθεί ως βασικός αντίπαλος και διεκδικητής της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με όσα γράφει το newsit, δεν είναι μια απόφαση των τελευταίων ημερών αλλά οι διεργασίες έχουν ήδη δρομολογηθεί καθώς έχει προσληφθεί ήδη εταιρεία συμβούλων η οποία μάλιστα έχει σχεδιάσει και θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει την στρατηγική του. 
 
Και όλα αυτά γιατί κάποιοι διέδιδαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα και ετοιμάζεται να απορροφήσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Και αντί να λένε πάλι καλά που δεν βγήκαν τέταρτοι ζητάνε και τα ρέστα.