Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Υπογειοποίηση Σταθμού


Βλεπουμε το νέο εργο που παραδοθηκε (;) στους πολιτες προ καιρου, προς διευκόλυνση τους, να μην αποκοπεί ο σιδ.σταθμος και άλλες παπαριες που λεγαν οι παραπρογουμενοι ..οταν θα γινει το μεγαλο ΜΠΑΜ και θα γινει πρώτο θέμα η Κατερίνη θα ξαναδημοσιεύσω την ιδια επιστολη...



1ον. Βάλτε καμερες όπως εχω ξαναπει στο παρελθον ..αυτα τα περι προσωπικων δεδομενων κ.λ.π. μην τα λετε άλλο. Όταν χαθουν ζωες τοτε θα βαλετε μυαλο ..


2ο. κατεβαινω και προορισμος κατερινη .ξαφνικα βγαινει στο ρευμα μου ,μηχανακι , αφου κανει αριστερα να αποφυγει τα φρεατια και πεσει μεσα. το σημειο εκεινο εχει πληρη συσκότιση την ημερα, αφου οι 8 οκτω προβολεις ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ .. καποιες μερες, αναλογα αν φυσαει, αναβει στη μεση ενας που αχνοφεγγει.. από την δεξια μερια αναβει ένα προβολεας ανα 3-4 κα αυτο εδώ και χροοοονια …και ας εχουν κανει εργασιες προ καιρου για αυτό. (ποσο καιρο εχετε να περασετε από εκει κυριοι ;; δεν βλεπεται τους προβολεις που πληρωσαμε ότι δεν αναβουν ;)

Σε ποιον ανηκει το εργο τελικα;; δημος περιφερεια, εκκλησια;; ας προσλαβουν έναν γνωστη πτυχιουχο ,ηλεκτρολογο να διορθωσει,να δοθει τελος σε αυτό το χαλι.

Βαλτε προβολεις που θα κανουν μερα ολη την υπογειοποιση..

3-4 φορες εχει κλεισει το σημειο αυτό για να διορθωσουν τα καπακια –φρεατια, τα φώτα. .ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ το βλεπετε ετσι .

Προ καιρου ειχαμε αυτοκινητο που προκειμενου να αποφυγει τα καπακια επεσε μεσα σε αυτά και εχασε τον ελεγχο και στο παραπεντε δεν γιναν τα χειροτερα .

Μηχανακια courier και αυτοκινητα ,που προσπερναν στην ανηφορα χωρις να βλεπουν τι ερχεται. Ανεγκεφαλος εκανε αναστροφη από πλαινο δρομακι welcome store δεν τον επαιρνε , εκανε οπισθεν και κατεβηκε την κατηφορα , με τα αυτοκινητα να κορναρουν για τον δολοφονο .

Το ασανσερ εκει για τους πολιτες που πληρωθηκε πιστευω , γιατι ΑΚΟΜΗ δεν λειτουργει ;; το κανατε θεμα και προεκλογικα νομιζω ετσι ;

Γιατι αυτό το γεμημενο ελληνικο δημοσιο πληρωσε κατι προς οφελος πολιτων και δεν λειτουργει ;;;;

Να πω και για τα νερα που σταζουν από το ταβανι όταν βρεχει ; από την πρωτη μερα της κατασκευης .. ποιος αχρηστος κηφηνας παρεδωσε αυτό το χαλι ;; ποιος αχρηστοτερος το παρελαβε και δεν ζηταει ευθύνες ;;;

Να σας πω εγω ένα σεναριο που βλεπω και ευχομαι να μην γινει ποτε;

Ένα οχημα , δικυκλο , (που δεν θα είναι και κατοικος του νομού αυτου ) να πεσει μεσα σε αυτά φρεατια , να χασει τον ελεγχο, να πανικοβληθει , να πεσει πανω σε άλλο οχημα και οσα αλλα ερχονται από πανω και να κανουν το σημειο κολαση ….

Ιούνιος 2024

Αποφοιτος λυκειου

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ