Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Προφυλακίστηκε 28χρονος για απόπειρα βιασμού εις βάρος 13χρονης και για κλοπή


Θρίλερ έζησε μία 13χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην... 

 
Κάσο, όπου ένας 28χρονος προσπάθησε να τη βιάσει την ώρα που εκείνη κοιμόταν, ενώ πιο πριν είχε διαπράξει κλοπή σε κατάστημα.

Την αρρωστημένη του πράξη ομολόγησε ο 28χρονος δράστης αφού συνελήφθη από τις αρχές στο νησί της Κάσου. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή (28.06.2024), ενώ χθες Τετάρτη, ο δράστης προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, όπου και απολογήθηκε. Πριν «μπουκάρει» στο σπίτι της 13χρονης, ο ίδιος μπήκε σε κατάστημα με σκοπό την κλοπή.

Όταν μπήκε στο σπίτι της ανήλικης και την είδε ξαπλωμένη να κοιμάται, την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βιάσει. «Μη μιλάς, ηρέμησε, ησυχία, ησυχία μη μας ακούσει κανένας» φέρεται να της είπε.

Το παιδί μόλις ξύπνησε τρομοκρατήθηκε και άρχισε να κλαίει και να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Αμέσως μετά κατέβηκε ο παππούς της από τον επάνω όροφο και τον ενημέρωσε για τι συνέβη.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι λίγες μέρες πριν έκανε εργασίες έξω από το σπίτι της ανήλικης, την είδε και του άρεσε κι αποφάσισε να μπει στο σπίτι της για να κλέψει έχοντας με την μπλούζα του καλυμμένο το πρόσωπό του. Όπως είπε, όταν είδε το κορίτσι, αποφάσισε να του επιτεθεί και προσπάθησε να εκτελέσει την αποτρόπαιη σκέψη του.

Μάλιστα τόνισε, πως γνώριζε ότι ήταν ανήλικη ενώ σημειώνεται ότι έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία σε υπόθεση κλοπών.

Σε βάρος του 28χρονου, από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για:

• Απόπειρα βιασμού
• Απόπειρα τέλεσης γενετήσιας πράξης με ανήλικο
• Κλοπή κατ’ εξακολούθηση

• Φθορά ξένης περιουσίας

πηγή: newsit.gr