Αποτελεί μια φοβερά υγιεινή και θρεπτική επιλογή που θα σας δροσίσει τους καλοκαιρινούς μήνες.
Υλικά
- 4 ώριμες μπανάνες
- 3/4 φλιτζάνι γιαούρτι
- 3 κουταλιές της σούπας μέλι
Εκτέλεση
- Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις βάζουμε σε ένα σφραγισμένο δοχείο στην κατάψυξη για δύο ώρες τουλάχιστον.
- Προσθέστε τις κατεψυγμένες μπανάνες, το γιαούρτι και το μέλι σε ένα μίξερ.
- Ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές και κρεμώδες μείγμα.
- Σερβίρετε το παγωτό μπανάνα αμέσως. Μπορείτε να μεταφέρετε σε ένα σφραγισμένο δοχείο και φυλάξετε το στην κατάψυξη.
Πηγή: govastileto.gr