Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Κατέληξε ο εγκαυματίας Αστυνομικός - Άναβε καντήλι σε εκκλησάκι και λαμπάδιασε


Νοσηλευόμενος 1.5μηνα στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ως εγκαυματίας ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, κατέληξε στα τραύματά του.
 
 Ο 40χρονος Αστυνόμος... 

 
της ΕΛΑΣ, Νίκος Παυλιδης, άνθρωπος της Νομικής Επιστήμης και της Θεολογίας και Καθηγητής της Ποινικής Δικονομίας στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, υπέστη εγκαύματα (13/06), ενω άναβε καντήλι σε εκκλησάκι στον επαρχιακό δρόμο του Σουφλίου.
 
 Μετά από 1.5μηνα νοσηλείας, κατέληξε ως εγκαυματίας στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης (26/07). 
 
Η εξαδέλφη του σε εκτενή ανάρτησή της αναφέρει, «Η συγγένεια είναι περίεργο πράγμα. Έχω γνωρίσει αδέρφια να μη μιλιούνται και από την άλλη 2α ή 3α ξαδέρφια να είναι σαν αδέρφια. Στο τέλος, η ψυχική συγγένεια είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Και ο 2ος μου ξάδερφος, ψυχικά ήταν πάντοτε κοντά μας με τις προσευχές του. 
 
Πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwon Do, απόφοιτος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπαιδευτής στη σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο, με πτυχίο Νομικής και Θεολογίας. 
 
Πολλοί θα ακούσουν την ιστορία του και θα πουν πως ήταν άτυχος, που φεύγει έτσι στα 40 του χρόνια. Ίσως ναι. Ίσως και όχι… Εκείνος πάντως είχε βρει το νόημα σε αυτήν την τόσο σύντομη και βασανισμένη ζωή του. Στήριγμα του ήταν η πίστη του στο Θεό και τώρα πια είναι κοντά Του. Δεν έχω την ανάγκη να σου ευχηθώ “Καλό Παράδεισο”. Ξέρω πως μόνο εκεί ανήκεις…) 1,5 μήνα πάλεψε στην εντατική… Ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί».