Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό 21χρονης αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικό όρο!


Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι αφέθηκαν οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν για τον βιασμό νεαρής τουρίστριας, 21 ετών, από...  

 
τη Νότια Αφρική, στη Μύκονο, στις 30 Ιουνίου! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί της Μυκόνου, οι οποίοι εξιχνίασαν τον βιασμό νεαρής κοπέλας από τη Νότιο Αφρική και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, αλλά τους είδαν να φεύγουν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, δηλώνουν οργισμένοι. 
 
Το περιστατικό έγινε στις 30 Ιουνίου και θύμα είναι μία κοπέλα, 21 ετών, από τη Νότιο Αφρική. Τα στελέχη της Αστυνομίας αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες ταυτοποίησαν τους δράστες που ήταν όλοι τους υπήκοοι Πακιστάν, 23, 26 και 28 ετών. Μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους και ο ένας από αυτούς είχε απαθανατίσει τον βιασμό με το κινητό τηλέφωνό του, βίντεο το οποίο υπάρχει στη δικογραφία.
 
 Οι τρεις καθ’ομολογίαν βιαστές οδηγήθηκαν στη Σύρο, προκειμένου να απολογηθούν και, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ο ανακριτής αποφάσισε να τους αφήσει ελεύθερους …χωρίς καν να τους επιβάλει κάποιον περιοριστικό όρο. 
 
Και αυτό γιατί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια!
 
 Το ζήτημα που εγείρεται είναι πως οι δράστες είναι Πακιστανοί, που στην ουσία είναι ύποπτοι φυγής από τη χώρα και μπορούν να φύγουν όποτε θέλουν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.