Μπισκοτογλυκό ψυγείου με 3 υλικά -Φουλ σοκολατένιο και τραγανό, πανεύκολη συνταγή
Ένα μπισκοτογλυκό ψυγείου αποτελεί το τέλειο κέρασμα για τους καλεσμένους μας.
Τα γλυκά είναι παντός καιρού, πόσο μάλλον όταν...
πρόκειται για κάποια σοκολατένια -και τραγανή – μπουκιά που διατηρείται στο ψυγείο και είναι λαχταριστή και δροσιστική ταυτόχρονα.
Στην προκειμένη περίπτωση, το μπισκοτογλυκό ψυγείου με σοκολάτα είναι ό,τι πρέπει καθώς έχει εύκολη συνταγή και τέλεια γεύση.
Το μόνο που θα χρειαστεί κανείς για να το φτιάξεις είναι κουβερτούρα, βούτυρο και μπισκότα.
Η συνταγή θυμίζει κορμό σοκολάτας, η διαδικασία εκτέλεσής της δεν είναι καθόλου μπελαλίδικη ενώ θα γίνει αμέσως το αγαπημένο γλυκό όλων στο σπίτι.
Μπισκοτογλυκό ψυγείου με 3 υλικά -Φουλ σοκολατένιο και τραγανό, πανεύκολη συνταγή
Υλικά
300 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ βούτυρο
15 μπισκότα τύπου
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.
Μόλις η σοκολάτα και το βούτυρο λιώσουν και γίνουν ένα, προσθέτουμε τα μπισκότα ανακατεύεις και μεταφέρουμε σε ένα πιρέξ που έχουμε καλύψει με σελοφάν.
Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα και στη συνέχεια το κόβουμε σε κύβους. Το γλυκό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα, είτε σαν απολαυστικές μπουκιές είτε σαν ολοκληρωμένο επιδόρπιο μαζί με παγωτό.
.bovary.
Στην προκειμένη περίπτωση, το μπισκοτογλυκό ψυγείου με σοκολάτα είναι ό,τι πρέπει καθώς έχει εύκολη συνταγή και τέλεια γεύση.
Το μόνο που θα χρειαστεί κανείς για να το φτιάξεις είναι κουβερτούρα, βούτυρο και μπισκότα.
Η συνταγή θυμίζει κορμό σοκολάτας, η διαδικασία εκτέλεσής της δεν είναι καθόλου μπελαλίδικη ενώ θα γίνει αμέσως το αγαπημένο γλυκό όλων στο σπίτι.
Μπισκοτογλυκό ψυγείου με 3 υλικά -Φουλ σοκολατένιο και τραγανό, πανεύκολη συνταγή
Υλικά
300 γρ σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ βούτυρο
15 μπισκότα τύπου
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα σε μεγάλα κομμάτια και σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο.
Μόλις η σοκολάτα και το βούτυρο λιώσουν και γίνουν ένα, προσθέτουμε τα μπισκότα ανακατεύεις και μεταφέρουμε σε ένα πιρέξ που έχουμε καλύψει με σελοφάν.
Αφήνουμε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον μια ώρα και στη συνέχεια το κόβουμε σε κύβους. Το γλυκό μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα, είτε σαν απολαυστικές μπουκιές είτε σαν ολοκληρωμένο επιδόρπιο μαζί με παγωτό.
.bovary.