Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Μπανγκλαντεσιανός υπάλληλος περιπτέρου βίασε 10χρονη, με πρόσχημα κλοπή προϊόντων


Συνελήφθη με ενημέρωση του Εισαγγελέα της Ποινικής Δίωξης 
 
Το μεσημέρι της Τρίτης (17/09-14:30) η 10χρονη είχε επισκεφθεί το περίπτερο... 

 
στο Κερατσίνι, στο οποίο εργάζεται ο Μπαγκλαντεσιανός ως υπάλληλος, για να αγοράσει ρόφημα. 
 
Ο 34χρονος Μπαγκλαντεσιανός επικαλούμενος την κλοπή προϊόντος από την ανήλικη, διενήργησε σωματικό έλεγχο, αγγίζοντάς την επάνω από τα ρούχα της. Στη συνέχεια την τραβηξε από το χέρι, την οδήγησε στο εσωτερικό του περιπτέρου, όπου προέβη σε θωπείες, βάζοντας το χέρι του στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων, των οπισθίων και του στήθους της, παρά τις εκκλήσεις της ανήλικης να την αφήσει να φύγει.
 
 Η μητέρα της ανήλικης, έχοντας ανησυχήσει από την αργοπορία της 10χρονης, κατευθύνθηκε προς το περίπτερο και εντόπισε την ανήλικη κοντά στο σπιτι τους, να κλαίει. Αφού ανανεώθηκε για όσα είχαν προηγηθεί, η μητέρα κατήγγειλε στο ΤΑ Κερατσινίου τον Μπαγκλαντεσιανό. 
 
Από το κλειστό κύκλωμα επιτήρησης των χώρων του περιπτέρου κατασχέθηκε το βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο απεικονίζεται μέρος των καταγγελλομένων πράξεων.
 
 Η ανήλικη εξετάστηκε στο Γραφείο Ανηλίκων Θυμάτων Πειραιά, με τη συνδρομή ψυχολόγου και παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική της εξέταση, η οποία και πραγματοποιήθηκε αυθημερόν. 
 
Ο 34χρονος Μπαγκλαντεσιανός συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων μετα απο καταγγελία της μητέρας της ανηλικης, κατηγορούμενος για Παράνομη Βία, Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, «Βιασμός» και Γενετήσια πράξη με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12έτη.