Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Νεκρός σε δυστύχημα 21χρονος δόκιμος


Ο άτυχος 21χρονος παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του
 
Σοκ στην...    

 
Αλεξανδρούπολη, αφού ένας 21χρονος έχασε την ζωή του, μετά από τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Αλεξανδρούπολης-Μάκρης στο ύψος του Αγίου Κυπριανού.

Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (5/9), όταν ο νεαρός με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη και που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος (έφεδρος ανθυπολοχαγός), συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλοδαπός και συγκεκριμένα Ρουμάνος. Ο 21χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις πάνω από 4 ώρες, η κατάσταση του παρέμενε πολύ κρίσιμη και δυστυχώς το βράδυ κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Δόκιμο Ανθυπολοχαγό του Υγειονομικού, ο οποίος ολοκλήρωνε τη θητεία του σε μονάδα του Στρατού Ξηράς, στην οποία υπηρετεί ως Αξιωματικός και ο πατέρας του.

Τα αίτια του δυστυχήματος που στοίχισε την ζωή σε άλλον ένα νέο άνθρωπο, διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.
Τι αναφέρει η ΕΛΑΣ

Στις 5-9-2024 και ώρα 18:30’ στο 11ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος αλλοδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου κατέληξε πρωινές ώρες σήμερα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης.