Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

24χρονη τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της από Τούρκο σε ξενοδοχείο


Την οδήγησε στα κοινόχρηστα ντουζ όπου την ακινητοποίησε στο πάτωμα και τη βίασε
 
Θύμα βιασμού από Τούρκο κατήγγειλε ότι έπεσε 24χρονη τουρίστρια μέσα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της...  

 
Αθήνας.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή (15/9) περίπου στις 20:50 το βράδυ στην Ομόνοια. Η 24χρονη τουρίστρια από το Μπαγκλαντές βρισκόταν στην ταράτσα του ξενοδοχείου, όταν κάθισε δίπλα της ο 35χρονος Τούρκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας άρχισε να της μιλάει και της ζήτησε να συνευρεθούν, με εκείνη να το αρνείται. Εκείνος την οδήγησε στα κοινόχρηστα ντους του 2ου ορόφου του ξενοδοχείου, την ακινητοποίησε με βία στο πάτωμα και τη βίασε.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και ύστερα από υπόδειξη της 24χρονης, συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος βρισκόταν εντός του χώρου του ξενοδοχείου.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, ενώ οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/9) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, τα ρούχα που φορούσε η 24χρονη, παραδόθηκαν από τους αστυνομικούς του ΑΤ Ομονοίας, για εργαστηριακές εξετάσεις.

Τέλος, ο ιατροδικαστής κ. Μάντακας, ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το περιστατικό και ζήτησε από την 24χρονη να μεταβεί από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για εξετάσεις.