Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Επίδειξη ισχύος που θυμίζει κομμουνιστική δικτατορία από τον Ερντογάν με 7.204 οχήματα της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής



«Η εικόνα θυμίζει Βόρεια Κορέα» σχολιάζουν τα τουρκικά ΜΜΕ
 
Να ανανεώσει τον στόλο της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής αποφάσισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάνοντας επίδειξη της ισχύος του με 7.204 νέα οχήματα.

«Τα... 

 
τουρκικά ΜΜΕ τον κατηγορούν ότι η εικόνα θυμίζει Βόρεια Κορέα» μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 23/9 ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης.

Ο παρουσιαστής του SOZCU TV, Φ.Πορτακάλ σχολίασε: «Αυτή την εικόνα που βλέπετε πίσω μου δεν είναι από τη Β.Κορέα. Αυτές οι εικόνες υπάρχουν μόνο στα κομμουνιστικά καθεστώτα. Αυτά που θα δείτε είναι 7204 οχήματα του κράτους και η μεγάλη σπατάλη».

«Ανανεώνουμε τον στόλο των οχημάτων της Αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής. 5.001 οχήματα θα να παραλάβει η Αστυνομία για να τα χρησιμοποιήσει για τις ανάγκες αστυνόμευσης αλλά και της τροχαίας. 2.203 οχήματα θα τα παραλάβει η Στρατοχωροφυλακή. Συνολικά 7.204 οχήματα θα παραδίδονται στις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.