Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Στην παρουσίαση της μελέτης για την Βιομηχανία Χάρτου ο Φ.Μπαραλιάκος με τον Λούη Παπαδόπουλο και τον Δήμο Πούλιο της ΜΑΧΙ



Το ενδιαφέρον του Φώντα Μπαραλιάκου για την επιχειρηματικότητα είναι γνωστό. Ο Βουλευτής Πιερίας έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μία στενή σχέση με την επιχειρηματική κοινότητα του νομού μας αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες τους και συμβάλλοντας στην εύρεση λύσεων σε οποία ζητήματα προκύπτουν.

Ανταποκρινόμενος σε...  

 
σχετική πρόσκληση παρευρέθηκε στην παρουσίαση της κλαδικής μελέτης «Η Βιομηχανία Χάρτου στην Ελλάδα: Συνεισφορά στην ελληνική οικονομία, προκλήσεις και προοπτικές ανάπτυξης» που εκπόνησε το Ιδρύμα Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών – ΙΟΒΕ για την Ένωση Βιομηχανιών Χάρτου Ελλάδας – Ε.ΒΙ.Χ.Ε στην οποία συμμετέχουν οι βιομηχανίες που παράγουν προϊόντα από χαρτί από όλη την Ελλάδα .

Εκεί συναντήθηκε με τους «δικούς» μας Λούη Παπαδόπουλο και Δήμο Πούλιο της ΜΑΧΙ ΑΒΕΕ, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος του Ε.ΒΙ.Χ.Ε και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν γενικότερα για την πορεία του κλάδου αλλά και για τις εξελίξεις της ΜΑΧΙ.

Ο Φ.Μπαραλιάκος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Λούη Παπαδόπουλο για την εκλογή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Βιομηχανιών Χάρτου Ελλάδας και του ευχήθηκε επιτυχημένη θητεία και συνέχιση της ανοδικής πορείας του κλάδου.

Η ενίσχυση του επιχειρείν, η ανάδειξη των προϊόντων, υπηρεσιών και του συνόλου των παραγωγικών δυνατοτήτων του τόπου μας είναι κορυφαίος στόχος για τον Φώντα Μπαραλιάκο για να πάει η Πιερία μας ακόμη πιο ψηλά!

Και φροντίζει πάντα να βρίσκεται κοντά στην επιχειρηματική κοινότητα και να συμβάλει στην όσο το δυνατό ανοδική της πορεία.