Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Κατήγγειλε δήθεν «απαγωγή» και βρέθηκε κατηγορούμενη για διασπορά ψευδών ειδήσεων

 
  Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ήταν εξαρχής επιφυλακτικοί ως προς την ακρίβεια της καταγγελίας
 
Τα όσα κατήγγειλε μια...  

 
Ηρακλειώτισσα για δήθεν απαγωγή ή έστω απόπειρα σε βάρος της σε δρόμο του Μασταμπά, στο Ηράκλειο, στοχοποιώντας μάλιστα δύο Ρομά, ούτε σε αστυνομικές ταινίες σε φαβέλες της Βραζιλίας δεν γίνονται.

Η γυναίκα, που περιέγραψε ένα σκηνικό τρόμου από το οποίο κατάφερε να διαφύγει τελευταία στιγμή, τελικά συνελήφθη χθες και σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων και θα δικαστεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα στο πλαίσιο κατάθεσης που κλήθηκε να δώσει για τη δήθεν απόπειρα απαγωγής σε βάρος της, έκανε μια περιγραφή των γεγονότων που υποτίθεται ότι είχαν συμβεί. Όταν κλήθηκε να επαναλάβει το τι ακριβώς συνέβη, άρχισε να τα “μασάει”.

Οι πληροφορίες του Cretalive, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί της γνωστοποίησαν ότι θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να διασταυρώσουν τα όσα είχε καταγγείλει και τότε εκείνη φέρεται να ομολόγησε ότι όλα ήταν ψέματα και ότι το έκανε για λόγους … αυτοπροβολής. Μάλιστα, στενό συγγενικό της πρόσωπο διατηρεί σχολή με πολεμικές τέχνες και φαίνεται να ήθελε να αποδείξει ότι η γνώση πολεμικών τεχνών, βοηθά τις γυναίκες να προστατεύονται αποτελεσματικά από επίθέσεις.

«Είναι μια υπόθεση που έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στις αστυνομικές αρχές -γράφει το Cretalive- καθώς τα όσα κατήγγειλε δημοσίως προκάλεσαν έντονη ανησυχία και αναστάτωση σε αρκετούς Ηρακλειώτες και μάλιστα σε γονείς που “έσπασαν” τα τηλέφωνα, για να ρωτούν αν αληθεύει η συγκεκριμένη καταγγελία και αν πρέπει να ανησυχούν για τα παιδιά τους που κυκλοφορούν στην περιοχή.