Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

Ποιο χρώμα θα αντικαταστήσει το μαύρο αυτή τη σεζόν;



Πλέον έχετε μια εναλλακτική και κάτι μας λέει πως θα σας καλύψει
 
Κείμενο: Έλενα Φάκου


Αν αγαπάτε το μαύρο, ξέρουμε ότι πάρα πολύ δύσκολα το αποχωρίζεστε καλοκαίρι ή χειμώνα. Κάτι ...  

 
μας λέει, όμως, πως η φετινή αντιπρόταση του μαύρου θα σας αρέσει και μάλλον θα την υιοθετήσετε.

Καθώς, λοιπόν, βρισκόμαστε επίσημα στη φθινοπωρινή σεζόν και επιλέγουμε πλέον σκούρα χρώματα, κάντε χώρο στη ντουλάπα σας για μερικά κομμάτια στο star colour της εποχής που είναι το χακί.





Μπορεί να έχουμε δει το χακί σε πολλά military ρούχα, ωστόσο πρόκειται για ένα χρώμα που επίσης ταυτίζεται με την τάση του «quiet luxury» και μπορεί να γίνει υπερβολικά κομψό, ειδικά αν μιλάμε για ρούχα από κασμίρι ή μετάξι. Οι πασαρέλες πλημμύρισαν από χακί κομμάτια, καθώς και από total khaki looks με τους οίκους Burberry, Ferragamo, Gucci, Saint Laurent, Chloé, Ferragamo και Bottega Veneta να επενδύουν έντονα σε αυτό, αλλά και σε όλες τις αντίστοιχες αποχρώσεις του πράσινου όπως το λαδί.




Το χακί είναι ένα χρώμα που συνδυάζεται εύκολα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ. Είναι εξίσου ασφαλές με το μαύρο, αλλά όχι τόσο προβλέψιμο. Μπορείτε να το επιλέξετε για το βασικό κομμάτι του look σας ή να το ενσωματώσετε ως αξεσουάρ. Αν πάλι είστε πολύ σίγουρες και θέλετε να τολμήσετε, μπορείτε να ντυθείτε εξ ολοκλήρου στα χακί. Δένει ιδανικά με άλλα γήινα χρώματα όπως το μπεζ και το καφέ και θα νιώσετε πολύ ανανεωμένη, αν αλλάξετε με χακί τα basic items που στο παρελθόν προτιμούσατε αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.