Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Η κυβέρνηση εμπαίζει τους Έλληνες και αντιπολιτεύεται… τον εαυτό της


Βλέπουν στην κυβέρνηση τα ποσοστά τους να μένουν σταθερά χαμηλά και να μειώνονται και σκέφτηκαν να κάνουν κάτι. Έτσι...  

 
έντεκα βουλευτές της, μάλλον καραμανλικής, ΝΔ (Μάξιμος Χαρακόπουλος, Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Γιόγιακας, Θανάσης Δαβάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Άννα Καραμανλή, Θεόδωρος Καράογλου, Χρήστος Μπουκώρος, Μάριος Σαλμάς και Ευριπίδης Στυλιανίδης) θυμήθηκαν τώρα να καταθέσουν ερώτηση για το θέμα των κόκκινων δανείων.
 
Ο υπουργός Χατζηδάκης απάντησε με αοριστίες μη λέγοντας κουβέντα για το εάν θα περιοριστεί η δράση των εταιρειών διαχείρισης δανείων που έχουν γίνει εφιάλτης για τους Έλληνες. 
 
Αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων μέσω πλειστηριασμών και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, όσο για τους έντεκα βουλευτές παίζουν πολύ καλά τον ρόλο του “λαγού” της “φιλολαϊκής κυβέρνησης”.
 
Ε.Κ.
Βλέπουν στην κυβέρνηση τα ποσοστά τους να μένουν σταθερά χαμηλά και να μειώνονται και σκέφτηκαν να κάνουν κάτι. Έτσι έντεκα βουλευτές της , μάλλον καραμανλικής, ΝΔ (Μάξιμος Χαρακόπουλος, Φωτεινή Αραμπατζή, Γιώργος Βλάχος, Βασίλης Γιόγιακας, Θανάσης Δαβάκης, Νικήτας Κακλαμάνης, Άννα Καραμανλή, Θεόδωρος Καράογλου, Χρήστος Μπουκώρος, Μάριος Σαλμάς και Ευριπίδης Στυλιανίδης) θυμήθηκαν τώρα να καταθέσουν ερώτηση για το θέμα των κόκκινων δανείων. Ο υπουργός Χατζηδάκης απάντησε με αοριστίες μη λέγοντας κουβέντα για το εάν θα περιοριστεί η δράση των εταιρειών διαχείρισης δανείων που έχουν γίνει εφιάλτης για τους Έλληνες. Αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων μέσω πλειστηριασμών και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, όσο για τους έντεκα βουλευτές παίζουν πολύ καλά τον ρόλο του “λαγού” της “φιλολαϊκής κυβέρνησης”....

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/kyvernisi-empaizei-toys-ellines/ © www.elkosmos.gr