Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

Ιωάννης Ντούμος: Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τα παιδιά της!


  
Σε μία λιτή εκδήλωση κατά την έναρξη της αποψινής προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης, ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος τίμησε εκ μέρους του Δ.Σ. τον συνδημότη μας, Λεωνίδα Αγγέλη, Πυροσβέστη της Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, ο οποίος τραυματίσθηκε, στην πρώτη γραμμή του πυρός για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Παγγαίο.

Επίσης, την...  

 
συνδημότισσά μας, Δήμητρα Τζιάτζιου, οδηγό του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης, η οποία αποφάσισε να αποβιβάσει ηλικιωμένους επιβάτες κοντά στα σπίτια τους προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που ξέσπασε στην περιοχή μας, στις αρχές του μήνα.

«Αποδείξατε ότι αυτή η πόλη, οι άνθρωποί της έχουμε ευαισθησία και αρχές, οι οποίες πρέπει να διέπουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ. Η Κατερίνη ξέρει να τιμά τα παιδιά της. Η συμβολική αυτή βράβευσή σας γίνεται ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της ευαισθησίας σας, του επαγγελματισμού και της έμπρακτης αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Με τις ευγνώμονες ευχαριστίες του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνηςκαι εκ μέρους – είμαι βέβαιος - όλων των δημοτών, σας ευχαριστούμε» τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης, Ιωάννης Ντούμος.

Καταχειροκροτούμενοι και συγκινημένοι, τόσο ο Λεωνίδας Αγγέλης, όσο και η Δήμητρα Τζιάτζιου ευχαρίστησαν για την πρωτοβουλία και την τιμή τον Δήμαρχο, Ιωάννη Ντούμο και το δημοτικό συμβούλιο.