Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2024

Πιπερόπουλος, Παρισιάδης, Τζημήκας χωρίς…Στεφόπουλο!...


Ο αεικίνητος γνωστός σε Βαλκάνια και περίχωρα ρεπόρτερ Αποστόλης Λέϊνας πέτυχε τους 3 από τους 4 της γνωστής «παρέας» καθώς έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους από Σιντριβάνι μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας «αλέ-λετούρ».

Ο...  

 
Γιώργος Πιπερόπουλος, ο Καθηγητής που μας κάνει διεθνώς περήφανους ως συμπολίτης Κατερινιώτης, γέννημα Πόντιος Μικρασιάτης της Κατερίνης, αφού συνταξιοδοτήθηκε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι τώρα επίτιμος καθηγητής σe ένα από τα κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια.

https://www.durham.ac.uk/business/about/departments/management-and-marketing/our-people/prof-georgios-piperopoulos/

Στη φωτογραφία πλαισιώνεται από τους πολύ φρέσκους αλλά αγαπητούς πλέον φίλους τους επίσης συνταξιούχους τον Σερραίο πολιτογραφημένο πια ΚατερινιώτηΑντώνη Παρισιάδη και τον ΚατερινιώτηΗλία Τζημήκακαι οι 3 αφού αφού ήπιαν το καθιερωμένο καφεδάκι σερβιρισμένο με αγάπη και μπισκότα στο γνωστό καφέ-μπαρ της γειτονιάς του Καθηγητή έκαναν την καθιερωμένη βόλτα τους.

Ο 4ος της σταθερής, «μπετόν αρμέ» παρέας στη γλώσσα των δύο ανδρώντης φωτογραφίαςπου είναι μηχανικοί, επίσης συνταξιούχος και ΚατερινιώτηςΑναστάσιος (Τάσος) Στεφόπουλοςδεν συμμετείχε στη σημερινή βόλτα φεύγοντας εκτάκτως νωρίτερα για το σπίτι του.

«Τι σου θυμίζουμε» ρώτησε ο Καθηγητής τον ρεπόρτερ;

«Τους 3 Σωματοφύλακες που τελικά ήταν 4» του απάντησε εκείνος…

Ο Αποστόλης Λέϊνας εκ μέρους της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ευχήθηκε «Καλή συνέχεια στα καφεδάκια, τα κουλουράκια και την κουβέντα και στους άλλους τόσους και περισσότερους που πλαισιώνουν κατά διαστήματα την παρέα των τεσσάρων…»