Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας


Μάνη: Η ενίσχυση της βιομηχανίας εγγύηση για την οικονομική ισχύ της Ελλάδας

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδια για τη Βιομηχανία, Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, παρευρέθηκε στην... 


 

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας (ΣΒΕ), στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητές τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Πρόεδρο του Ομίλου METLEN και της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Eurometaux, Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Σε συνομιλίες που είχε, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με την Πρόεδρο του ΣΒΕ, Λουκία Σαράντη, τον Πρόεδρο του Ομίλου METLEN Ευάγγελο Μυτιληναίο, καθώς και με επιχειρηματίες και βιομηχάνους της περιοχής υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ κυβέρνησης, παραγωγικών φορέων και τοπικών κοινωνιών για την υλοποίηση έργων που που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για επενδύσεις και συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της βιομηχανίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Η Υφυπουργός Ανάπτυξης συνεχάρη την Πρόεδρο του ΣΒΕ για την εξαιρετική διοργάνωση και το υψηλό επίπεδο των συζητήσεων που ανέδειξαν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για τη βιομηχανία.

Σε δήλωσή της, τόνισε: «Η βιομηχανία είναι η βάση για τη δημιουργία νέων ποιοτικών θέσεων εργασίας και τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο. Μέσα από την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της καινοτομίας, διαμορφώνουμε το μέλλον της ελληνικής οικονομίας με στέρεες βάσεις».