Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Κιτιξής Κωνσταντίνος: "Χάρη Πάμε τώρα για την Αλλαγή"


Πριν λίγες μέρες, ως μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ, στήριξα με την υπογραφή μου την υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου του Κινήματος.

Το...
 
φθινόπωρο του 2017 εδώ, στην Πιερία μας, μαζί με την επιτροπή στήριξης, ανέλαβα το βάρος της στήριξης της Φώφης Γεννηματά και κινητοποιήσαμε χιλιάδες πολίτες της Πιερίας που πίστεψαν σε μας στην πορεία ανασύνταξης του προοδευτικού χώρου, αλλά και στις μεγάλες και βαθιές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.

Τα καταφέραμε. Έκτοτε κοιτούσαμε μόνο μπροστά.

Με την αείμνηστή Φώφη Γεννηματά ξαναφέραμε στο προσκήνιο ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ που άδικα λοιδορήθηκε. Ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ που, παρότι ορισμένα στελέχη του επικαλούνταν ότι έκλεισε τον κύκλο του και αναζητούσαν άλλα πολιτικά σχήματα, επιβίωσε και μεγάλωσε.

Για να ολοκληρωθεί όμως αυτή η πορεία ολικής επαναφοράς του, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να εκφράσει και πάλι τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων.

Με τομές και ανατροπές απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές.

Με συγκρούσεις με τα καρτέλ και τα μεγάλα συμφέροντα.

Με ουσιαστική αποκέντρωση του κράτους και ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μόνο με ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ ανοιχτό στην κοινωνία, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Η 6η Οκτώβρη είναι μια ημέρα προοπτικής για την Παράταξη και μια αφετηρία για να μπορέσει το Κίνημα να γίνει επιλογή διακυβέρνησης, όπως αξίζει στους ανθρώπους του και αρμόζει στην Ιστορία του. Οφείλουμε να έχουμε ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.

Χάρη ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης, ΠΑΜΕ για ΑΛΛΑΓΗ.

Κιτιξής Κωνσταντίνος
Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής