Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Super League: Άρης-Ολυμπιακός απόψε για την 5η αγωνιστικής – Το πρόγραμμα της ημέρας


Το ντέρμπι Άρης-Ολυμπιακός (20:00, Nova Sports Prime) ξεχωρίζει από το σημερινό πρώτο «πιάτο» της 5ης αγωνιστικής της Super League.

O Άρης που υπέστη την πρώτη του ήττα στον αγώνα με...  

 
τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο παρουσιάζοντας πολλά προβλήματα και αμυντικά και επιθετικά, στο γήπεδο του έχει την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος εξτρέμ Σουλεϊμάνοφ και ο τραυματίας στόπερ Φαμπιάνο.

Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη του απώλεια στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη προβληματίζοντας με την απόδοση του, ενώ ήταν το πρώτο ματς που δεν σκόραρε, παρά τις πολλές τελικές που είχε. Το παιχνίδι με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμη πιο σημαντικό μετά την απώλεια την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ, με Βόλο και Λαμία. Εκτός έμειναν ο Ρέτσος και ο Μασούρας.

Νωρίτερα, (17:00, COSMOTE Sport 1), ο Βόλος υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραχώρησε ισοπαλία στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Αυτό είναι το δεύτερο ματς του Δικεφάλου μακριά από την Τούμπα. Στο προηγούμενο, κέρδισε δύσκολα τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με γκολ στο 90’. Ο Λουτσέσκου περιμένει να δει την κατάσταση των προερχόμενων από τραυματισμούς γκολκίπερ Τσιφτσή και επιθετικού Τισουντάλι.

Η αυλαία της σημερινής ημέρας θα κλείσει με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Αγρίνιο, με τα φώτα να πέφτουν στον Κλοντ Μακελελέ που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Αρκάδων.

 newsbeast.gr