Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Επιμένουν οι «11» βουλευτές της ΝΔ: «Τα ερωτήματα που θέσαμε δεν έλαβαν απάντηση» λένε σε Χατζηδάκη


 
Επιμένει ο γαλάζιος βουλευτής Γιώργος Βλάχος στην ερώτηση των «11» για τα κόκκινα δάνεια. Ο βουλευτή της ΝΔ την κατάθεσε ως Επίκαιρη Ερώτηση στον...  

 
υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη καλώντας τον στην Ολομέλεια για απαντήσεις.

Έτσι, ο Γιώργος Βλάχος και κατ’ επέκτασιν και όσοι είχαν καταθέσει την πρώτη ερώτηση οξύνουν την γαλάζια αντιπαράθεση. Όλα ξεκίνησαν όταν οι 11 βουλευτές της ΝΔ όταν κατέθεσαν την σχετική Ερώτηση στην υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σημαίνοντας συναγερμό στο Μαξίμου. Ο κ. Βλάχος, επανήλθε σήμερα μετατρέποντας την Ερώτηση, σε Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό, πράγμα που σημαίνει ότι ο κ. Χατζηδάκης θα πρέπει να έρθει στην Ολομέλεια για να του απαντήσει.

Ο βουλευτής μάλιστα, εγκαλεί τον κ. Χατζηδάκη αναφέροντας ότι μετά την απάντησή του στην κοινή ερώτηση που του έθεσε με άλλους συναδέλφους του σχετικά με την προστασία των δανειοληπτών «τα ερωτήματα που θέσαμε δεν έλαβαν απάντηση αλλά δημιουργήθηκαν και νέα».

Η κίνηση αυτή του κ. Βλάχου έρχεται μια ημέρα μετά την άλλη Ερώτηση των 8 βουλευτών για την επέκταση της απαλλαγής της φαρμακευτικής δαπάνης των χαμηλοσυνταξιούχων συνταξιούχων ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Πηγή: newsit.gr