Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

ΟΥΚας ο 19χρονος που συνελήφθη με το περίστροφο


ΟΥΚας είναι ο 19χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 26/10, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης...  


 

Αττικής, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και πλαστογραφία.


Ηταν 22:30 το βράδυ επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο, όταν ο 19χρονος ο οποίος τυγχάνει ναύτης θητείας και υπηρέτει στη Σχολή Υποβρυχίων Καταστροφών Σκαραμαγκά, οδηγώντας το αυτοκίνητο του διατάραξε την κυκλοφορία των κινούμενων οχημάτων, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς αλλά και οπισθοπορεία και διαπληκτίστηκε με 40χρονο οδηγό άλλου οχήματος τον οποίο απείλησε προτάσσοντάς του το περίστροφο που είχε παράνομα στην κατοχή του και στην συνέχεια διέφυγε.



 

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν από τον 40χρονο, εντόπισαν τον κατηγορούμενο μισή ώρα αργότερα επί της οδού Σειρήνων στο Παλαιό Φάληρο.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος και συγκεκριμένα στο χώρο της ρεζέρβας στο πορτμπαγκάζ, εντοπίστηκε ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε ένα περίστροφο μάρκας LLAMA 38 Special , με έξι φυσίγγια στις θαλάμες, έτοιμο προς χρήση, ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 20 εκατοστών με μήκος λάμας 8 εκατοστά, καθώς και κρατική πινακίδα κυκλοφορίας, η οποία είναι εμφανώς πλαστή, καθώς δεν φέρει την προβλεπόμενη κρατική εγχάρακτη σφραγίδα η οποία αντιστοιχεί σε Ι.Χ.Ε. όχημα μάρκας CHANGAN CO, ιδιοκτησίας γυναίκας το οποίο βρίσκεται σε οριστική διαγραφή.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος ΟΥΚας κατασχέθηκε από το Τ.Α. Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να διενεργηθούν επιπλέον εργαστηριακές εξετάσεις από το αρμόδιο τμήμα της Δ.Ε.Ε. Εκεί θα σταλεί και το περίστροφο για το οποίο προέκυψε ότι δεν κατείχε νόμιμη άδεια. Ο 19χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.