Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

24χρονη έκανε έξι πλαστικές επεμβάσεις σε μια ημέρα και πέθανε


«Φταίει ο γιατρός» δήλωσε ο σύντροφός της
 
Μια γυναίκα από τη...  

 
Βραζιλία πέθανε από επιπλοκές αφού υποβλήθηκε σε έξι πλαστικές επεμβάσεις.

Η 24χρονη Βιβιάνε Μόντε χειρουργήθηκε στις 31 Αυγούστου και πέρασε 20 ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας πριν πεθάνει την περασμένη Πέμπτη, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά της.

Ο επί έξι χρόνια φίλος της, Ρενάν Σαντιάγκo, δήλωσε στο βραζιλιάνικο πρακτορείο ειδήσεων G1 ότι πλήρωσε περίπου 7.300 δολάρια για μείωση στήθους, μεταμόσχευση λίπους στους γλουτούς και λιποαναρροφήσεις στο στομάχι, τα χέρια, την πλάτη και τον λαιμό της.

O Ρενάν Σαντιάγκο δήλωσε ότι η Βιβιάνε Μόντε για μεγάλο χρονικό διάστημα οραματιζόταν να υποβληθεί σε μείωση στήθους και τελευταία ήθελε να αφαιρέσει λίπος από την κοιλιά της επειδή πίστευε ότι είχε πάρει επιπλέον βάρος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η 24χρονη βρήκε έναν γιατρό που συμφώνησε να κάνει και τις δύο επεμβάσεις και την έπεισε να υποβληθεί στις άλλες τέσσερις επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της λιποαναρρόφησης στο λαιμό, την οποία συμφώνησε να κάνει δωρεάν.

Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, η Μόντε τέθηκε σε πρόγραμμα απώλειας βάρους και υποβλήθηκε σε πρόσθετες εξετάσεις. Ο Σαντιάγκο δήλωσε ότι η Μόντε πήρε εξιτήριο την επομένη των επεμβάσεων και άρχισε να αισθάνεται δυσφορία στις 2 Σεπτεμβρίου, όταν δεν μπορούσε να ουρήσει. Ο χειρουργός, το όνομα του οποίου δεν κοινοποιήθηκε από την οικογένεια της Μόντε, τη συμβούλεψε να επισκεφθεί το πλησιέστερο κέντρο επειγόντων περιστατικών, όπου υπέστη καρδιακή ανακοπή και επανήλθε.

Η κατάσταση της Μόντε επιδεινώθηκε καθώς περνούσαν οι μέρες και τελικά πέθανε στη ΜΕΘ όπου έδωσε μάχη επί 20 μέρες για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Σαντιάγκο κατηγόρησε τον γιατρό επειδή δεν τη συμβούλεψε να κάνει λιγότερες επεμβάσεις.